• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
Kako se slikaju kad se na STP sa novom prikolicom ide samo s računom?

Kako se zakonski voziti se neregistriranom prikolicom do STP ?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,867
U papirima ti piše da prikolica ima arnjeve i ceradu. Kad dođeš ponovno na tehnički sa njom onda to moraš i imati na njoj.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,417
Kako se slikaju kad se na STP sa novom prikolicom ide samo s računom?

Kako se zakonski voziti se neregistriranom prikolicom do STP ?
Paaaa, ima ono PROBA!
Baš sam sad pogledao, ne piše arnjevi i cerada, iako je sve original bilo na TP!

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
E to nisam znao, meni je rečeno da ne treba prikolica ići na tehnički, već da je dovoljanm samo račun.

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
Ha onda mi je bolje uzet bez cerade, pa posle vozat sa ceradom i skidat ceradu kod svakog tehničkog pregleda.
Mada, ako mene zaustave sa 1500kg šodera mislim da će biti manji problem to što imam ili nemam ceradu.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,250
Onda ti je najbolje da gore po šoderu posipaš malo perja da ga prekrije. Ako pitaju kaj voziš rečeš da voziš perje za vanjkuše.

Najnoviji postovi

Na vrh