Paaaa, ima ono PROBA!Kako se slikaju kad se na STP sa novom prikolicom ide samo s računom?
Kako se zakonski voziti se neregistriranom prikolicom do STP ?
To je nosivost osovina. Sama prikolica ima neku težinu pa je nosivost sigurno manja od 1500 kg. Osobno imam vestu sa dvije osovine i kad sam je kupovao nakon sto smo riješili novce i papire pitao sam koliko je realna nosivost prikolice. Nakon 10ak minuta rasprave da je onolika koliko piše u papirima( oko 400 i nešto kg) došli ako do podatka od oko 1t. Dakle sa 1,5t je debelo pretovarenaNe znam kako ta Trigano može biti jača od Veste, kad za vestu piše nosivost 2x750kg, a za trigano 2x500kg. Nisam vidio uživo nijednu od njih, a niti imam gdje. Predaleko mi je da bi ih otišao samo pogledati.
Svakako bih išao na drvenu, lakše se poprave stranice ako se deformiraju ili oštete.
Također imam sve kategorije osim tramvaja i busa.
Čovjek koji prodaje limene Temared dvoosovinske prikolice kaže da su testirane na 2 tone.To je nosivost osovina. Sama prikolica ima neku težinu pa je nosivost sigurno manja od 1500 kg. Osobno imam vestu sa dvije osovine i kad sam je kupovao nakon sto smo riješili novce i papire pitao sam koliko je realna nosivost prikolice. Nakon 10ak minuta rasprave da je onolika koliko piše u papirima( oko 400 i nešto kg) došli ako do podatka od oko 1t. Dakle sa 1,5t je debelo pretovarena
Ako ćeš voziti 10x po 1,5t u njoj sigurno će se negde nešto oštetiti i to je daleko skuplje nego platiti kamion 50-100€
Šoder je druga priča. Valjda...Evo jedne pretovarene. Pouka: nikom ne posuđuj prikolicu
Evo i uzrok pretovara
Limenu sa povišenim stranicama.Čovjek koji prodaje limene Temared dvoosovinske prikolice kaže da su testirane na 2 tone.
Koju vestu imaš ? Drvenu ili limenu?
Šoder je druga priča, on bi bio ravnojerno raspoređen po cijeloj površini. Tu je pritisak pretežito na sredini.
Kod mene pisu oblik karoserije P-otvoreno sa ceradom, + u dimenzijama visina 190.Paaaa, ima ono PROBA!
Baš sam sad pogledao, ne piše arnjevi i cerada, iako je sve original bilo na TP!