Evo drustvo da se javim i izjadam.Prikolicu jos nisam uspio registrirat a u AUT bi vec sigurno i Tramvaj registriro.Nekako su je homologorali sa stranicama al sad moram na svaki tehnicki sa njima doc,nesmijem ich izgubit ili sjeebat.
No sad je problem jer ovi ne kuze Koje je godiste prikolica a na typesajnu odnosno knjizici s podacima i COC papiru pise Datum odobrenja tog modela 2017g a gore iznad tablice je naveden Datum 29.1.2018g.No zenska mi nije vjerovala da je to taj Datum i da moram ili na racunu imat godiste prikolice ili donijet neku dodatnu potvrdu.
sweat):
Otiso ja u AUT u trgovinu di je uze,ovaj me gleda i nevjeruje da su nasi toliko nesposobni ili je zakon sjeeban.Nazvo covjek direkt firmu u Becko Novo Mjesto di iih proizvode te ga glavni sef prodaje za a.prikolice uvjeravo da je to gore taj Datum i da dosad nije imo probleme s prodajom u RH.
Doso ja v Petak sav radostan,no ova ne pusta ko da je pitbul kaze nazvace nekog u Zagreb da pita jel to taj Datum,nemoj Zagreb Mislim ja tamo su jos gluplji.I bi tako,kaze mi zenska da mi napisu racun sa godistem ili neku potvrdu gdje pise g.prikolice.:icon_axe:
Opet ja se tamo sramit pred covekom,no on ljubazan i mase glavom te mi dopisa na racun taj famozni datum29.1.2018g. te udari ispod pecat a na moju molbu mi napravi idodatnu potvrdu s pecatom i potpisom.Opet ja sav radostan ko djeca kad idu zskole,danas direkt iz AUT u stanicu.Radi neka 3. zenska na salteru i veli sad je u redu te damogu otic popit kavu i d se vratim za nekih pola sata ili 45min.
Ulazim ja konacno po svoje tablice no vec s vrata mi govori "gospon nebremo vam resiti jer je" djevojcica "kaj je radila homologacciju napisala vec gore 2017g( a to je g. dozvole za taj model)te morate sutra dojti da vam to ispravi.:mur:
A ja za sutra vec dogovoril ekipu za sumu, donesel paprenog jegera iz AUT da ga sutra okrecemo na vatri AL JEEBIGA NEMAM JOS TU PROKLETU PRIKOLICU ILI SRECEEEE.:icon_hang: