• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

Zetorko

Član
Tu od
21 Velj 2016
Poruka
81
Baš da 1000l ne osjeti :unsure:
Vjeruj mi vozim je sa audijem 80 1.6td. Znaci prikolica ne potiskiva auto. Jos vise mi pase dok je bacva puna nego dok je na pola, jer kad nije puna onda se ljulja tekucina unutra prema naprijed, nazad i zaustavlja mi auto. A kad je puna nemas tih briga. Uglavnom ja sam prezadovoljan

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,738
E to, znam da je bila neka Trgana u igri 😂😂
A imaš li kategoriju za prikolicu ili ide sve pod "B"?
Negdje sam opisao kako sam odabrao, platio i dobio BLYSS prikolicu!
Nisam polagao za auto s prikolicom, ali sam za kamion, sad nezz dali trebam ići i za auto? 🤔
Ja bi poslje žetve otiso po ovu.
Odemo skupa pa natovarimo jednu u drugu 😆
Iako bi rado s tobom na put, ako je 86€ dostava, nema nam smisla. 300€ minimalno nas izađe put ako bi išli sa mojim Ravnjakom i ako sam dobro vidio da je firma va Križevci. A ovako imam bolju ideju, uzmemo tih 300€, za 180€ ide porudžbina, za ostatak kupimo janje i cugu i dočekamo prikse 🤣🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh