Jesi se to ponovio kolega ? Slike?Ovih dana sam isao da platim porez za auto i zena na poreznoj mi po nekakvom eurotaksu procjeni Golfa 4 tdi 66 kw 2003. g. na 35000 kn, majke mu, vise nego kaj sam dal za njega, i veli mi da moram platiti nekih 1700 kn poreza..
Malo mi je to puno i jel bi se dalo to kako smanjiti, da odem k sudskom vjestaku, koliko bi on kostao ili postoje jos neke cake?
Jesi se to ponovio kolega ? Slike?
Gleda se godina,model,motor i oprema i kolko je vredil novi tada,e onda ide procjena od određenog postotka i lupe porez.A jesam napokon, da..
Golf 4 tdi 66 kw, 2003. g 189000 km, od opreme ima sve osim grijanih siceva i sibera..
A slike budu dok nadem vremena da ga operem malo..
Al ovo za porez mi je nekako puno za tak star auto, a kaj ako i odem k vjestaku, kak mi on bude procjenil da manje vrijedi, na temelju cega, ako je sve ispravno na autu, tj limarijski je potpuno uredan, sad ne znam jel se gledaju i kakve mehanicke mane?
To je onda novi auto s tom kilometrazom, svaka cast na ulovu. Sta znaci sve osim grijanja siceva i sibera? Full na tom autu znaci nesto jako jako puno jer cetvorka moze imat gro opreme, moja je highline samo fale xenon farovi koji su izgleda skinuti.