vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ja sam čul da onaj tko vozi kamion i prikolicu bez stranica ne zna s luksuznim ulaziti u zavoj
ja sam čul da onaj tko vozi kamion i prikolicu bez stranica ne zna s luksuznim ulaziti u zavoj
Ti imaš 10 manje. Osim ak sebe brojiš za 10 komada. XDNisam reko da nema brzeg auta od mojeg,imam 530xd 2015 god to je 268 konja,a imam kolegu koji ima 550i koji ima 360 konja i normalno,brži je,al po ravnom,kao npr .ovaj stret race(koji je utrka za curice)po zavojima je prica malo drukcija.
530d nije bas nesto u zavojim, kolega ga ima i sam to kaže.
Turbina koja fućka u leru najvjerojatnije radi bez ulja, tako i meni ako dam gas čim upalim malo bi zafućkala bez obzira što je auto netom ugašen.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Nikad nisam razmišljal o autu kojemu jedna žarulja košta 300 europljana. Auto treba kupovati u skladu s namjenom i naravno mogućnostima. Zanimljivo je malo razmisliti o tome kako je tko stekao te mogućnosti. S primanjima koja su do 50% veća od prosječne plaće, nije si, uz podmirenje ostalih životnih potreba, moguće priuštiti noviji auto o kakvima pričate. Svaka čast iznimkama,ali većina onih koji imaju veća primanja, imaju ih zato jer je netko drugi zbog njih na neki način zakinut.
Moj auto je star malo više od godinu dana i ima 75 000 km,znaci da necemu služi,radnici mi imaju dosta više od prosjećnih plaća,nisam dužan ni radnicima ni dobavljačima ni državi,zarađujem dosta više od prosjeka i kupio sam auto za kojega sam dao više od prosjeka.Zaradio sam,imam i kupio sam,probaj vodit moju firmu 6 mjeseci,preuzmi rizik naplate,održavaj strojeve,navrijeme isplaćivaj 39 plaća svaki mjesec.