Ne kažem da ne valja, auto je super. Često se vozim u njemu, udoban, stabilan, kolega ga rijetko ispod 180km/h vozi na autoputu. Trosi sitnicu prema konjaži, nije skup za održavanje....U globalu glupost. Serija 5 je auto više srednje klase i dug je 5 metara.
Naravno da zbog međuosovinskog razmaka i težine, težišta, ovjesa, namjene, nemre bit agilan kao Twingo RS. Al reć da petica nije nešto u zavojima je glupost. Tim više što se po meni vozi 2 klase bolje od E-klase i klasu od A6.
Uostalom svaki BMW može imati par razina ovjesa tako da i tu ima lufta za priču o doživljaju.
Poslano sa mog SM-G920F
Moj auto je star malo više od godinu dana i ima 75 000 km,znaci da necemu služi,radnici mi imaju dosta više od prosjećnih plaća,nisam dužan ni radnicima ni dobavljačima ni državi,zarađujem dosta više od prosjeka i kupio sam auto za kojega sam dao više od prosjeka.Zaradio sam,imam i kupio sam,probaj vodit moju firmu 6 mjeseci,preuzmi rizik naplate,održavaj strojeve,navrijeme isplaćivaj 39 plaća svaki mjesec.
Ja imam auto od 60ks i ide max 150km/h i ne troši puno.
Pa ovi xd sa tolko konja bi trebali letiti al kolko je to pametno i sigurno?
Svaki dan voziti auto od 3.0 koji košta jako puno je ludost, svaki dan voziti po gradu ili na posel s posla,al ima takvih,svak
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Bolje biti malo lud, nego malo pametan !govore da je bolje biti malo lud nego malo normalan
Velečasni kam idete tak rano, jutarnja molitva?