• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Razbibriga druže pukovniče,a i polako sam dosao u stadij gdje ima ljudi koji ,rade neke stvari koje sam prije ja radio,čemu svi novci svjeta ako ne uživaš u njima,bolje ih ne imati.

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
U globalu glupost. Serija 5 je auto više srednje klase i dug je 5 metara.
Naravno da zbog međuosovinskog razmaka i težine, težišta, ovjesa, namjene, nemre bit agilan kao Twingo RS. Al reć da petica nije nešto u zavojima je glupost. Tim više što se po meni vozi 2 klase bolje od E-klase i klasu od A6.
Uostalom svaki BMW može imati par razina ovjesa tako da i tu ima lufta za priču o doživljaju.

Poslano sa mog SM-G920F
Ne kažem da ne valja, auto je super. Često se vozim u njemu, udoban, stabilan, kolega ga rijetko ispod 180km/h vozi na autoputu. Trosi sitnicu prema konjaži, nije skup za održavanje....
Želim reći da auto u zavojima se dosta osjeti, ne znam koliko Vaši imaju kg, ali ovaj je nakrcao opreme i auto baca u zavojima, miss kako vi kazete kad se naganja xD Nista strasno, ali koliko se hvali imao sam veca ocekivanja. Vozio sam se i vozio 550i, auto isto vrh, posebno me dojmilo ono u sjedalima kad auto proklizuje u zavoju ili te baca ljevo desno, a oni bočni na sjedalu se šire i podupiru :D vrh....
Nisam htio uvrijediti fanove BMW-a, živjela 5-tica dizel xD

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

sine nomine

Član
Tu od
24 Lip 2013
Poruka
82
Ma nisam ja nikakav fan. Generalno volim aute. Neki mi se sviđaju više neki manje.
Samo sam skrenuo pažnju na izjavu o vožnji po zavojima, za koju taj auto primarno niti nije namjenjen. Ali opet i tu je po meni bolji od konkurencije.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Nema ni slova više, otpala od brzine :(rofl):

15423630_559028344294947_1151376063_n.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Moj auto je star malo više od godinu dana i ima 75 000 km,znaci da necemu služi,radnici mi imaju dosta više od prosjećnih plaća,nisam dužan ni radnicima ni dobavljačima ni državi,zarađujem dosta više od prosjeka i kupio sam auto za kojega sam dao više od prosjeka.Zaradio sam,imam i kupio sam,probaj vodit moju firmu 6 mjeseci,preuzmi rizik naplate,održavaj strojeve,navrijeme isplaćivaj 39 plaća svaki mjesec.

Nadam se da ti spadaš u one koji su spomenuti u prve tri riječi zadnje rečenice. Imaš sreću kaj imaš takve radnike. Slobodno im daš još neke bonuse (regres, božićnicu, uskrsnicu), jer da nisu dobri nebi to sigurno imao. Budi svjestan da bez njih unatoč 75000 km godišnje, to ne bi mogel odraditi.
Neki poslodavci, kad im ide dobro, tvrde da radnicima ne treba dati više nego imaju ugovoreno. Sve ostalo je gazdino. No, kad nejde dobro, onda prvo smanje plaću radnicima, a zaborave onaj višak koji su prije stvorili ti isti radnici. Usudim se vjerovati da ti razmišljaš dugoročnije. Najbolji radnik je zadovoljan radnik, a auto koji se koristi u poslovne svrhe je potreba kao i bilo koji drugi stroj.

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Što se tiče dugoročnosti,ja sam treća generacija koja to radi.Davnih dana djed je radio sa konjima,pa je otac nastavio i kupio traktor jedan,drugi kako to vec ide,ja nastavio sa traktorima.Poslje malo modernije traktore pustio u pogon,dodao kamione,istina samo dva,vise sam na skiderima i fovarderima.Uz to imam decka koji radi kod mene,a njegov otac je radio kod mog oca i iz naše firme otišao u penziju,zasluženu!Napisao bi jos neke stvari,ali nije tema o tome,nego o autima pa da ne us...mo stvar.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,389
Ja imam auto od 60ks i ide max 150km/h i ne troši puno.
Pa ovi xd sa tolko konja bi trebali letiti al kolko je to pametno i sigurno?
Svaki dan voziti auto od 3.0 koji košta jako puno je ludost, svaki dan voziti po gradu ili na posel s posla,al ima takvih,svak

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Ja vozim 5.0 svaki dan za sve potrebe, pa nemam još papir da sam lud.

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Potvrdu da si lud i nije teško dobit,al treba dobit potvrdu da si normalan.To je inace izjava jednog mog kolege kad mu je covjek rekao,ti si lud,kaze on jesam i imam potvrdu za to,a jel ti imas potvrdu da si normalan?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Dlesa, griješiš;
Bolje biti malo bedast, neg malo pametan :)

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,757
Bolje se praviti malo bedast, nego se praviti previše pametan !:(think):

Najnoviji postovi

Na vrh