vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
a jel manometar ispravan ?
G 4 1.9 tdi
A valjda je ispravan, na benzinskoj sam pumpal.
Markach, zasto bi bile manje napumpane ako mogu biti vise, em auto manje trosi, em se gume manje trose..
Ak su gume prepumpane onda se više troši srednji dio gume, ak su premalo napumpane onda se više troši vanjski i unutarnji dio gume, to je samo po pitanju gume. Tu su još i vozne osobine automobila drugačije, zaustavni put itd.itd.G 4 1.9 tdi
A valjda je ispravan, na benzinskoj sam pumpal.
Markach, zasto bi bile manje napumpane ako mogu biti vise, em auto manje trosi, em se gume manje trose..
Motorić ler gasa ili kak ga već tko zove. Mislim da je čak kod starog još uvijek negdje na stalaži baćeni stari komad.Potenciometer ler gasa. /QUOTE]
kaj je to?
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Na koliko napumpati prve zimske gume na autu, u pitanju su 205/55 16?
Danas sam pumpal i bile su na 1.6, digel sam ih na 2.2 i jos izgledaju slabo napumpane..
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Da, Njemačka@mane kaj je iz uvoza auto??
A čuj, od 0-100 treba 15 sek. mislim da je to daleko ispod konkurencije. Znam da je tu pogon 4x4 i da on traži svoje ali onda se ne stavlja u takav auto od skoro 1500 kg motor od 1500 ccm i malo preko 100 ks. Ispod 2.0 i barem 140-150 ks se nema šta razgovarat.Pa nije da je impreza neki sportski tip auta pa da i uopće možeš očekivati neke performanse