Impreza sa 1.5 motorom, je si siguran??? prije 1.6 :/
Impreza je suup auto, ko zvrk na cesti, ali sa pravim motorom
15 sek do 100kmh, malo pretjerano, imao sam prije 99. god impreza 1.6 95ks 0-100kmh=13.5 sek
No razumim te da je to presporo, preticanja su smrt :O Subaru je odavno trebao taj 1.6 atmosferac izbaciti, auto je s godinama brao kile u elektronici, a konje slabo! Imam sad imprezu sa 2.0 motorom remape na 162ks i auto leti, nije bas brz 0-100kmh = 8.7sec..., ali posluži i troši 10.2l na 100km.
Inace smatram da je subaru napravio ok sa imprezom da je gradski autic, ako ocete sportski platite, imate WRX izvedbu sa FA20 268KS i STI EJ25 305KS ❤ Sve košta, a i sad nova impreza koju nestrpljivo cekam ima paket opreme sport ( sportska optika, modificiran ovjes, itd..) za nas koji nemamo para za WRX i STIe...
Nova impreza 2017. je po meni pun pogodak od opreme do izgleda posebno hatcback, ali nadam se da europska verzija ako je bude :O ce biti sa FB16 motorom, 1.6T 170ks i 250Nmn i ručni mjenjač sa 6 brzina
Sad treba docekati
p.s. znam kakva je osjecaj u imprezi sa tim motorom, auto drzi zavoje i zaljepljen za cestu, a ne mozes ga natjerati da to iskoristiti, ustvari ima se osjecaj da auto moze podnjet puno vece kolicine snage.., ali neka bude manje kazna, sto je uz gorivo i održavanje dosta.
+ ako miss remapat motor nemoj, ja svaki par godina moram na svojoj sondu mjenjati, a kada ona ode popne mi se potrosnja na razinu ruskog tenka... zato cekam novu imprezu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk