Ajde sad, ako nije tajna.. dali si dobio prek 30 000 kn odštete kak je kolega tupio onaj puta kad je nastala šteta?
Evo da odgovorim..
Jebeno osiguranje mi je ponudilo prvi puta 6500 kn, na to sam se zalio, onda su rekli da budu podigli iznos na 13000, ali dok prode nekakav prekrsajni postupak..
Reko, kakav postupak, pa sestra nije bila ni prijavljena prekrsajno.
Onda sam dogovoril da ga odvezem k majstoru po svojoj zelji i da ce doci procjenitelj k njima dok ga rastavi i da napravimo ponudu..
Majstor ga rastavil i popravak je iznosio 14500 kn i ovi se slozili s tim i majstor ga popravio i dok im je poslao racun, ovi se nesto uzjebali i kazu da ce platiti samo pola, a drugu polovicu budu platili dok prode opet onaj prekrsajni postupak s pocetka price, jer kao, njihov osiguranik se zalio na prekrsajnu prijavu..
Odmah sam otisel k odvjetnici i ona je pisala zalbu i sad mi je neki dan javila da mi je zalba odbijena i da budemo pozvani na sud jer se ovaj zalio na prijavu..
E sad ako majstor ne bude htio pricekati dok to ne prode budem mu platio, a osiguranje cu onda tuziti samo tako i ima da im bude muka..
Decki, samo molite Boga da do takvog necega ne dode, jer bez tuzbi tu nema nista, vise ti nitko nista nece dati ni isplatiti , samo muljaju..