@puknuti,
po Vama 100ks je dovoljno, po vama je 4x4 glupost, po vama svi koji imaju bolje aute su tatini sinovi, stric nacelnik policije itd...
Pa blago se vama sa takvim ogranicenjima.
Svako ima svoj gušt, pa tako i ja i neki ljudi sa auti... vožnja nam je zabava, odmor, relaksacija.... i to naravno ne u bilo kojem autu.
Neki kupuju polovne i za njihove potrebe i kilometrazu sasvim dovoljne.
I ja da trebam veci auto, za male km kupio bi polovni.
No radi se preko 20t km sa svakim autom i da ne upali ujutro nije opcija. Zato kupujem nove, voze se 10-12 godina i zamjene. U mom slucaju se otplate.
Da se vratim u bit, vece auto zbog prakticnosti, prostora i sigurnosti, jaci auto radi veceg auta... odmah se lakse vozi i sto se tice SNAGE OD 200+KS za preticanja i autoput premalo.
Jel kako se kaze "najsigurnije preticanje je ono najbrže".
4x4 sam vec naveo zasto.
A sto se tice kupnje tih vozila i nacina voznje,, sto se mene tice spreman sam platit kazne od par nula, 1x godisnje se i desi sa gubitkom vozačke na par mj.
Uz to ima Vas tu nekih sa par traktori po xxx konja, koji vrijede vise od 2-3 prosjecna auta skupa.
A da ne govorim da se cijeni u traktoru dodatni ks, a ne u autu, kaje banalno.
Prema EU standardu za moje kulture tj. gospodarstvo preporuka je traktor od 100ks,, a ja uspjesno sa 55ks obradujem sve. Tako sve je relativno.
Ne zamjeraj te na postu, ali ne znam je se neki zezaju tu ili ozbiljni ili mozda i svacega pomalo.
Lp.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk