• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Šteta kaj se Boxer Diesel nije baš pokazal. A i rijetki su.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Navodno su prve serije bile loše, kasnije su to nešto doradili navodno.
Bratov ima tvornički plin unutra i do sad jedino isparivač je mjenjan na nekih 200000 km.

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
ma dizeli su generalno groblje i noviji imaju drugačije probleme.... samo benz subaru... forester ima 400 tkm samo gas.... a xv je ženin 1.6 benzin...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dobro da ti nisu cjeli prednji kraj pojeli 🤭
Teško se buš te gamadi rešil, oni su nanjušili i sad kad krenu glodati nema kraja, a tek kad na žice krenu.... kolegi su zupčasti kroz noč pojeli i napravili mu štetu od par soma kuna.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Jel postoje neka sredstva da odbijaju tu gamad, na kombajnu su mi dva puta napravili sranje, stavim facirona, pomaze dok ne pozderu i kasnije opet isto, a ne sjetim se svakih malo stavit ponovo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Najbolje sredstvo je dobra mačka, koja ima pristup garaži. uz to ti svako malo oslika tragovima šapica haubu, ili krov, ali svi smo ljubitelji životinja, zar ne ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ima za kupit neka žica kaj se omota pod haubu, i kad ju zagrizu onda ih nema više, moram vidjet kod tokića je bilo toga. Pa ovo je katastrofa. Miši su sigurno, nema kaj drugo biti.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ja koristim sprej protiv toga jer su me počeli zafrkavati miševi isto, izgleda da djeluje ali treba redovito pošpricati, naravno ja se ne sjetim redovito i onda opet dođu. A auto mi je parkiran kod koružnjaka pa im je još lakše raditi sranja. Deset godina ga parkiram na istom mjestu i nikad ništa sve dok ga nisam počeo rijetko koristiti .

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ima sprej, kod mene na kombiju više uopće nema te oplate, na Golfu se još drži čak, mislim da kod mene kune rade sranje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Mi smo krivi, morali bi miševima, štakorima i/ili kunama, oko auteka ostavljati dovoljno hrane, tako da ne moraju grickati PVC ispod haube i koje kakvu prešanu kamenu vunu 🙃 :hahah: I da grijati prostor oko auta, da se gamad ne ide grijati ispod haube oko motora.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Kuna. I pazi si na to, jer meni su navukle vunu oko motora i grane, malo je falilo da se ne zapali auto, doduše tu sam sretan na policiju jer su me zaustavili i onda sam osjetio dim i smrad. Uglavnom na kraju sam skinuo zaštitu sa haube...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Miši i štakori ne diraju ako imaju kaj drugo (bolje) za jesti. Kune su puno veći problem. Sin je pod haubom pronašel čučekovu nogicu. Jajca su od nekud nosile i pri nama jele.
Maček je izgleda imal bliski susret s kunom, bil je dosta zgrižen i zdrapan.

Najnoviji postovi

Na vrh