• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ako ti ne treba takav tip auta, zaobiđi ga. Auto ko auto je OK, ali taj motor je jednostavno premali za njega. 1,5dci 115 je slab, a gdje ne bi taj.
Auto sam nema puno mjesta i ima visoku potrošnju za dulja putovanja, no kad siđeš s ceste, na sve to zaboraviš.
Kak pak sad to, prije dvije godine si napravil recenziju i bil je autič kojeg si bi poželel imati.
Sječaš se one pile?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pa i dalje to stoji. Auto ko auto je super i meni se jako dopal, ali s 115ks dizelom, i da si ga i dalje posvjesno želim (iako mi ne treba 4x4 i moja me kantica dobro služi).
... ali privatno i ne bi poželil neki skuplji auto, jer ovaj je dovoljno prostran, udoban i brz. Idealan za vleći težu prikolicu, jedino je mali tovarni prostor kad se rasklope sjedala...
Činjenica je da taj auto nije (pre)velik i previše prostran za obiteljska putovanja (obzirom na Vidukin uzrast :) ) i da ima visoku potrošnju na većim brzinama radi velikog otpora zraka i duplog pogona.
Onu recenziju sam napravil na osnovi toga da sam se vozil sam, a gepek i zadnja sjedala su bila puna samo mojih stvari.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Životna škola...čim veči i čim jači motor to manje brige. 1.6 ma da je zlatom obložen više nikad ,ni talijanski ni švabski a kamoli francuski.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Sa jačim motorima uvijek problema, sa ovim 1.6 ili slabijima skoro pa nikad. Eto tako je kod mene u 28 god vozačkog iskustva.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ako je to onaj rađen u kooperaciji sa BMW-om niš čudno.
Izvorni francuski su jako dobri i izdržljivi.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Imali smo taj 1.6 u Peugeotu uvezen iz Italije sa cca 200 tkm na satu, u stvarnosti sigurno i više i nikakvih problema.
Sad imam u Laguni 1.6 sa 260 tkm i radi ko urica, sin ima isto 1.6 samo nešto slabiji u Meganu i isto nema problema.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Imali smo taj 1.6 u Peugeotu uvezen iz Italije sa cca 200 tkm na satu, u stvarnosti sigurno i više i nikakvih problema.
Sad imam u Laguni 1.6 sa 260 tkm i radi ko urica, sin ima isto 1.6 samo nešto slabiji u Meganu i isto nema problema.
Aaaaa 🙃🙂 sad mi je na temelju ovih nekoliko brojki postalo jasno zašto iza tih i takvih automobila ostaju crni oblaci dima čim malo dodirnu gas. Ti su motori tako dobri da svi kao od šale prijeđu na eko testovima i jesu registrirani, a meni na novom motoru, benzincu, frajeri rade isti eko test i sumnjiv sam im što su mu idealni parametri. Mene bi najradije srušili radi toga 😂.
Moram biti malo i neozbiljan, oprosti molim.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Pa ovo i jesu benzinci, ja baš dizele i ne vozim.
Jedino mi je sad palo na pamet da nije @Charilp možda pričao o dizelima?

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Pa ovo i jesu benzinci, ja baš dizele i ne vozim.
Jedino mi je sad palo na pamet da nije @Charilp možda pričao o dizelima?
Ja pričam o dizelu,16.hdi to ispada,isprika kaj to nisam naglasil. Za benzinca neznam jer ih nisam vozil

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Ima li netko Insigniu, kako su se one pokazale.?meni je ona lijepa al ona do 2015godine ove mlađe ne bas.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kak ono ide?
- Kupil sam Opela...lajkali auto limari ;)

Najnoviji postovi

Na vrh