• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Naletel si na dobre. Dam ti broj od mog vjenčanog kuma pa ga pitaj kak je bil zadovoljan s 159-tkom. 2010 godina,orginal 125 000 km,samo šasija je originalna na njoj ostala,sve drugo je zamijenjeno🤣🤣🤣

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Moj kolega je kupil novu Guliettu 2014. god. U garantnom roku je bil 35x na servisu…
Na kraju su mu dali zamjenskog Mercedesa u salonu. 🤣🤣🤣

Proizvodnja auta i F1 motora ima veze ko krava i balet… 😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj ljubomora dela ja nemrem verovat, da se neko i malo kuži u aute nikad ali nikad tak nebi govoril o alfi.
Čelni ljudi svih njemačkih marki auta su izjavili kad je napravljena Giulia da se talijanki san nije ostvarilo kak su zamišljali, zamišljali su da je to klasa mercedesa, audia, bmw-a, ali nažalost to je klasa iznad.
Znači to je izjava njemačkih inžinjera.
A druga stvar je kaj ljudi pamte talijane od onih vremena kad su se auti uvažali sa 400000 tkm i više, pa nisu palili na minus 20.
Onda su ih svi pljuvali, i tak je to ostalo.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Moj kolega je kupil novu Guliettu 2014. god. U garantnom roku je bil 35x na servisu…
Na kraju su mu dali zamjenskog Mercedesa u salonu. 🤣🤣🤣

Proizvodnja auta i F1 motora ima veze ko krava i balet… 😉
Tehnologija kolega,tu je veza između F1 i auta.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Koje ti je ono "marke" onaj plavi traktor? Sori pitanje ke za kolegu Carlipa.
🤣🤣pusti ti mog holanda i formule. Na mojem traktoru je motor talijanski i protiv toga nemrem reči ni riječ isto ko iveco kamioni ali alfe su smeća i bok.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Jednoj sam bio 7 ili 8 vlasnik, svi su mi rekli da nisam normalan kaj to kupujem. U 3 godine uložio možda 1000 kn u popravke.
A to jel netko bio xy puta u servisu je relativno, nisu ni druge marke imune na to.
Ima puno skupljih i "boljih" pa stalno vise po servisima.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Stvarno imaš smisla🤣
A kaj tebi nije jasno? Nemam nis protiv talijana općenito nego samo komentiram alfu iz onoga kaj sam vidio i čuo iz prve ruke. @mane ima drugačije iskustvo i ok.
Naravno da se i drugi kvare,daleko do toga,al da se alfa malo više kvari nisam ja izmislil.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ma zajebavamo se. Svako kupuje za svoje novce kaj hoće. Ja velim iskustvo od kolege sa Guliettom. Gulia je meni prekrasan auto ali ja jednostavno ne vjerujem talijanima. Znam kakvi su u poslu općenito i kakav pristup imaju. Kad bi bil siguran da se nebi kvarila ja bi odma kupil Guliu. Al nemre se ona mjeriti npr sa BMW 3 osim u dizajnu. Kvaliteta unutrašnjosti je za klasu lošija od novog BMW 3 ili A4 a to je kod te klase auta izuzetno bitno. Ne govorimo o autima sa 400 k km. O tehnici moremo raspravljati ali to je ono kaj se na prvu ne vidi. A i ako pogledaš izvješća o kvarovima i pozudanosti nije baš da Gulia stoji dobro…

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa i ja se zajebavam, ali jedna slika iz moje "mladosti". Još i sad na ormaru u garaži🤣🤣🤣 IMG_20211201_172220.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ja sam davno rekel Fiat, Ford i sva ostala vozila koja potječu iz zemalja na F na moj dvor više ne.
Ali, jedva sam našel boš pumpu sa Fiata koja mi je trebala za projekt, nju sam prihvatil jer je Bosch 🤭

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Alfa odnosno Fiat je zeznuo stvar sa TS 16v motorom. Oni su imali dosta problema sa letećim i radilicama plus varijator faze. Stari TS sa 8v je radio lijepe kilometre i nije imao problema sa trajnošću, došle su nove EKO norme i onda su ubacili 16v koji se nije pokazao kao trajan i dobar. Stari boxeri su uz redovno održavanje također bili dobri, izuzetak je bio 1.7 16v. O JTD-u ne treba trošiti riječi, jedan od najboljih dizela općenito u auto industriji.
Alfin V6 busso motor je također jedan od boljih v6 motora općenito.
Naš problem je uvoz rashodovanih auta iz vana, koji su bili loše održavani i onda dođu problemi koji idu uz loše održavane aute.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
100 ljudi, 100 čudi. Ja kažem ovako, za mene je dobar svaki auto koji me doveze od točke A do točke B.

Najnoviji postovi

Na vrh