Interesantno je to s motorima, recimo imas punta i corsu s 1.3 motorom, u fiatu ide super u opelu bas i ne. Drugačije su postavke na mapama. Koje neznam, al tak mi ke rekel elektronicar jer me zenina corsa jebe. Također mislim da je renoov motor u mecki 1.6, a ne 1.5 i ono kaj sam cul je da se super pokazal u mecki.
Ja sad trenutno vozim amera sa mercedesovim motorom, sve ok, cak i pali na -4 bez grijaca a na vuri je prek 300tkm, drkale su me dizne, to rjesil i teraj dalje.
No da se vratim na ovo s motorima i davanje licenci. Probaj od renoa stavit dio u mecku i obrnuto... Bas i ne bu islo, tak je i kod mene na jeepu, dio pase i cak ima "nišan" al dost toga ne pase a navodno je 270 cdi.
Kaj se tice marki i zaluđenosti, pa cak i nekih clanova, to je meni smesno i na razini dece u osnovnoj skoli.
Zmenil sam dost auta od rovera, volva, skode, opela, fiata, forda,... i bil sam najzodovoljniji s focusom 1.6tdci 2008g napravil sam 170tkm i jedino mi se bil zastopal egr (naravno na moru), a najgore mi se pokazal volvo v50 2.4i, taj me ubil u pojam, a do njega fabia 1.9 tdi.
Edit:
Ne daj boze rata i fiata😂😂