• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Gledao sam to sve, ali nisam ništa našao. A sad sam sve rastavio po suvozačevoj strani pa da ne idem s obje strane sve rastavljati... Hvala svejedno, imat ću na umu

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Bilježim se sa štovanjem.
Ponosni sam vlasnik Golfa 4, e sad kak sam odlučil vratiti ga na originalne amortizere i opruge onda se otvara mogućnost ugradnje zavjesa ili blatanica kak to vec ko zove na blatobrane.
Pa je pitanje jel se može možda to još negdje kupiti novo ili zna gdje bi bilo polovnog, kod mene na autootpadu mi je rekal da oni tog nemaju...
Par slika da post nije prazan:
received_186325766709026.jpeg

20211214_203308.png

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Da obavijestima svekoliko pučanstvo! :unsure:
Imam Cady na plin - CNG (metan) do sada je bilo oko 45 lipa/km ( kg plina 7 kuna). Sada je 75 lipa/ km (kg 17 kuna).
I cijena kilometra se izjednačila sa benzinom, čak je benzin povoljniji ako sam nježniji sa gasom:eek:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Gdje se to uopće ima za napunit? Znam da je bila jedna punionica u ZG-u i tada je to bilo ultra jeftino za vozit se na to.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Trebam mijenjati plinske opruge i nudi mi se Stabilus i Kamoka, razlika u cijeni je drastična. Nije problem platiti i četiri puta više za Stabilus, ako su stvarno OK. Što vi kažete?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
To vjerojatno misliš na amortizere bunkera ili haube?

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Varburđini🙂
Nepoderivi cvajtak👍
Bio sam klinac, kad ga je stari vozio...ali paljenje motora i miris benzina se ne zaboravlja....

Najnoviji postovi

Na vrh