• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Imam u volvu 1.6 dizela PSA grupacije. Francusko gov*o od motora,nemam kaj lagat. Do 200 000 km je kolko tolko ok al posle toga,plači majko. Sad je nutra drugi motor od 50 000 km tak da sam miran jedan čas. Ovak u auto nije uložena jedna kuna na napravljenih 200 000 km a da nije bil motor u pitanju.
Brat je imal lagunu,a joooj neću ni počet nabrajat.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Pa na 200 je počelo s diznama pa turbina pa jedan egr pa drugi,pa jedno vrijeme je bilo ok onda nekaj s regeneracijom dpf-a i to se tak koturalo nekak do 280 dok nije klipnjača malo rupu u bloku napravila...na autoputu🤣🤣

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Plave mi fali za traktor na godinu 3000 litri,a kam bi ju još u auto točil🤣🤣.
Taj auto je mažen i pažen na sve moguće načine,nikad mi nije ni palo na pamet točit plavu u njega.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prije par godina tankao kod tebe , na Luk-u ,nakon petnajstak minuta putni komp pišti"watter in full" Dizel u igri.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
A eto...čuo loša iskustva sa inom a možda sam si sam kriv kaj sam točio kod ovih

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Meni se Giulia sviđala dok ju kolega nije dovezao na praonu, a odvezao na vučnoj službi. Izgleda da je negdje povukla vodu, lampice unutra divljale kao na božićnom drvcu. Poslije je imao nekih problema sa svjetlima i onda ju je prodao.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Gle, tu je u igri vlaga u elektronici, većina evropskih auta ima Bosch čak i nove Toyote. Zato ne možemo generalizirati takve kvarove po markama.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
A u kojim sve markama automobila ima fiatovih motora renolovih isto mislim na dizel motore...
Svaki je dobar koji služi vlasnika a ne vlasnik njega,svi se zaljubimo u neku marku.Eto za BMW sam čuo od nekoliko vlasnika da kažu da od kad su ga kupili od onda samo BMW,a za Mercedes nisam čuo da ga hvale kao ovi Bmw.Kao i pivo netko Ožujsko netko Pan netko Karlovačko...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dok ja nađem potrebnu sliku ode mi mast u propast :eek::cry:, evo jednog starog atraktivnog Talijana:
DSC00249.JPG

A ovi su EU ;) novijeg datuma, na ulicama talijanskih gradova, prije korona festivala:
IMG_20190425_163012.jpg
IMG_20190428_130101.jpg
Nemam niti jednu Alfu

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ima li ipak netko tko se ljeti malo češće vozi autoputom prema Rijeci? Možda bi nam mogao dogovoriti koji tip vozila najčešće vide u zaustavnoj traci na one dvije uzbrdice. Obično je riječ o pregrijavanju motora.🤔

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
A u kojim sve markama automobila ima fiatovih motora renolovih isto mislim na dizel motore...
Svaki je dobar koji služi vlasnika a ne vlasnik njega,svi se zaljubimo u neku marku.Eto za BMW sam čuo od nekoliko vlasnika da kažu da od kad su ga kupili od onda samo BMW,a za Mercedes nisam čuo da ga hvale kao ovi Bmw.Kao i pivo netko Ožujsko netko Pan netko Karlovačko...
Mercedes je za A i B klasu uzimao renolov 1.5 dci recimo. Opel je uzimao od Fiata, mislim da i Saab dok se proizvodio, Jeep, Suzuki, GM korporacija itd.

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
101
Interesantno je to s motorima, recimo imas punta i corsu s 1.3 motorom, u fiatu ide super u opelu bas i ne. Drugačije su postavke na mapama. Koje neznam, al tak mi ke rekel elektronicar jer me zenina corsa jebe. Također mislim da je renoov motor u mecki 1.6, a ne 1.5 i ono kaj sam cul je da se super pokazal u mecki.
Ja sad trenutno vozim amera sa mercedesovim motorom, sve ok, cak i pali na -4 bez grijaca a na vuri je prek 300tkm, drkale su me dizne, to rjesil i teraj dalje.
No da se vratim na ovo s motorima i davanje licenci. Probaj od renoa stavit dio u mecku i obrnuto... Bas i ne bu islo, tak je i kod mene na jeepu, dio pase i cak ima "nišan" al dost toga ne pase a navodno je 270 cdi.
Kaj se tice marki i zaluđenosti, pa cak i nekih clanova, to je meni smesno i na razini dece u osnovnoj skoli.
Zmenil sam dost auta od rovera, volva, skode, opela, fiata, forda,... i bil sam najzodovoljniji s focusom 1.6tdci 2008g napravil sam 170tkm i jedino mi se bil zastopal egr (naravno na moru), a najgore mi se pokazal volvo v50 2.4i, taj me ubil u pojam, a do njega fabia 1.9 tdi.

Edit:
Ne daj boze rata i fiata😂😂

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Interesantno je to s motorima, recimo imas punta i corsu s 1.3 motorom, u fiatu ide super u opelu bas i ne. Drugačije su postavke na mapama. Koje neznam, al tak mi ke rekel elektronicar jer me zenina corsa jebe. Također mislim da je renoov motor u mecki 1.6, a ne 1.5 i ono kaj sam cul je da se super pokazal u mecki.
Ja sad trenutno vozim amera sa mercedesovim motorom, sve ok, cak i pali na -4 bez grijaca a na vuri je prek 300tkm, drkale su me dizne, to rjesil i teraj dalje.
No da se vratim na ovo s motorima i davanje licenci. Probaj od renoa stavit dio u mecku i obrnuto... Bas i ne bu islo, tak je i kod mene na jeepu, dio pase i cak ima "nišan" al dost toga ne pase a navodno je 270 cdi.
Kaj se tice marki i zaluđenosti, pa cak i nekih clanova, to je meni smesno i na razini dece u osnovnoj skoli.
Zmenil sam dost auta od rovera, volva, skode, opela, fiata, forda,... i bil sam najzodovoljniji s focusom 1.6tdci 2008g napravil sam 170tkm i jedino mi se bil zastopal egr (naravno na moru), a najgore mi se pokazal volvo v50 2.4i, taj me ubil u pojam, a do njega fabia 1.9 tdi.

Edit:
Ne daj boze rata i fiata😂😂
Šogor mi ima B klasu 180 cdi iz 2017 i unutra je 1.5 dci. Inače 1.6 dci ima lanac i mislim da se više ne proizvodi zbog eko normi, isto ko i 2.0. Kad skineš poklopac motora sve su renolove oznake po motoru.
Kad ga je dovezao prošle godine iz Njemačke u ZAK-u (ovlašteni za Renault) je radio servis 😁. Taj isti motor je u Dacia, Nissan, Renol. Kao što kažeš možda su jedino postavke drugačije ali mehanika je ista.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Evo ima na linku jedna lijepa priča. A spominju se i talijani..
Nadam se da bude vidljivo većini.
Od 4. 45 pa nadalje se potpuno slažem..
Jedan od najljepših osjećaja na svijetu 🛠️🛠️🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nakon svih nesreča koje su ga snašle u životu Alojz je ja mislim ispunjenog srca otišel na onaj svijet

Najnoviji postovi

Na vrh