I ja nekada nisam cijenio, niti vidio ništa drugo osim VW. Godinama, zadnji njihov 1,9 motor sam imao u garaži 10 godina i 2 mjeseca, ali uz njega i mnoge druge "auto marke". Čitam Vaše utiske, stavove, želje i popravke.
Sjetio sam se životno istinite sličice, dok smo moji prijatelji i ja sudjelovali u utrkama. Na jednoj je utrci jedan od naših vozača na autocross stazi Grobnik u sudaru polomio prednji ovjes. Između dva kvalifikacijska starta je bilo 20 min. Mi smo na tom autu zamijenili vilicu, amortizer i oprugu za 18 min. Sa strane nas je u boksu gledao moj otac, naš navijač. Kad je on nas, mene i sada pok. kolegu počeo psovat, nešto slično ovakoi: a tak, vragi jedni, tu zamijenite za par minut, a meni amortizer na mojem autu mijenjate 6 mjeseci 😂.
(I da imali smo u automobilima za utrke sve VW GTI motore i samo jedan Renault.)
Za kraj, više od 10 godina ne pada mi na pamet ponovo kupiti VW, iz bezbroj razloga, od sada kratkog vijeka njihovog trajanja, pa laži s ekologijama, do loših i pre skupih paketa dodatne opreme. Auto ja sada trebam da u njega sjednem, okrenem ključ, bezbrižno putujem i uživam. 👌👍✌️