• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Zanimaju me iskustva sa audijem a4, b8.5.. Konkretno 2.0 tdi motor, jedan mehaničar mi je rekao da izbjegavam verziju 130kw, cglc oznaka?

110kw bi trebao biti bolja opcija?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Znam za motor 2.0 tdi, 81 kW na Golfu VI. Kaj stvarno postoje u toj kubikaži i motori sa 130 kW? Ipak je to 60% više. Možda si mislil na KS?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
Dečki, ne kužim...jel to kombajn ili auto?
Kome treba tolika snaga u autu???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
Jako važno, uz ograničenja na cesti...
Zato postoje one naljepnice, GTI... :ROFLMAO: i križevi na zavojima :(

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Nekima je auto sredstvo da ide od A do B a nekima uživancija… Svaki bedak ima svoje veselje… Ali nikak nije isto voziti se u autu od 100 ks ili 250 ks. Čak i ako poštuješ sva pravila. U Njemačkoj na djelovima autoceste nema ograničenja brzine a opet imaju statistički manje poginulih od nas…

• Like
Reactions: ZJ

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Po meni je jači auto sigurniji od slabijeg, uz naravno dozu pameti i opreza u glavi. Ko nema to, pogiba i sa 75ks.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
A dobro...skuplja registracija, osiguranje, veća potrošnja goriva...
Tko voli, nek izvoli.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
Štima. Iskreno, najviše volim aute - iz rent a car-a. Nije me briga ni kakav je motor ni nikaj drugo ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Štima. Iskreno, najviše volim aute - iz rent a car-a. Nije me briga ni kakav je motor ni nikaj drugo ;)
Zato tvoj i ide vječno :hahah:

Mi kaj si nemremo priuštiti ono kaj bi hteli moramo si napraviti ;) Za litru nafte nebum propal, za ekologiju me boli ona sprava, a osiguranje i rega trpe.
Trpim i ja kad platim za snagu koju je proizvođač deklarilal a ona s godinama opadne pa mi niko ne odbije izgubljene konje....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
A čuj, u 15 let 220t i nije baš tak malo. Ono drugo je službeni put. A tam rijetko biram aute (uglavnom su 4x4).
Nadam se da nisi takav i kada dođe do izbora žena 😂 😂
Vjeruj, one "iz rent a cara" su dugoročno jeftinije 🤭 :hahah:

Odabrala je.......auto! :hahah:
Nije...ja sam joj ga odabiral i kupil ;)

Duplo jaci auto trosi litru vise, na autocesti slabiji trosi 2-3 vise. Vlastiti primjer...
Po gradu slabiji (manji motor) troši manje, a svaki po AC ide 130...140. Iznad toga "duplo jači" troše manje, ali to mi nije područje interesa.
Vožnja po običnim, zavojitim cestama, pokazuje "kohones", a ne snaga auta.
Da si videl facu nekog s Porsche-om i CH tablicama kad sam ga opral Dusterom na cesti iznad Obrovca, jer se vozil ko lijevo smetalo :hahah:

Al slažem se s @Tommy-jem; svaki bedak ima svoje veselje.

Na vrh