Muhač, mogu ja? 🥺🥺
Da se malo nadovežem... To većinom divane oni koji nisu imali prilike probati nešto jače, ali onako, sami da se malo upoznaju, bez prijatelja, rodbine ili čiji je već auto. Probat auto od 200+ks po ulici je kao i onu stvar metit malo sa durexom, napred - nazad i aj ća.
Ja, iskreno da mogu, natrfeljio bi 1000ks u auto i dokle dur dur, ili ja ili on. Jednostavno uživam u dinamičnoj vožnji i boguj ga, hvala bogu koliko vozim nikada se nisam našao u situaciji da sam sam sebe ili druge dovodio u opasnost mojom vožnjom, kada sam izbjegavao aute u magli koji pretječu šlepere nije moja krivica, ali nebitno to.
Kako Muha reče jak stroj unpravim rukama ne ugrožava nikoga, a budala i sa biciklom može napraviti sranje.
Osobno sam imao prilike do sada provozati najviše 420ks, i to ne po ulici nego se baš upoznati s autom. I da mi je nešto takvo nebi se vratio na slabije 😂
Zasad rekord drži Hondica sa turbakom od 600+ks u kojoj sam se vozio, al to je sranje jer to samo vrti kotače u prazno, ipak treba nešto što drži cestu, a izbacuje te iz zavoja kao katapult.