Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa svaki pali sa tri grijača, neki čak i bez grijača pale😉
Samo sad kad buš ga probao zamjeniti bude puknuo vrh i ostalo u glavi, tad počinje veselje. Koji točno motor ima taj Opel?2.0 dti 370tkm.opel i pali s 3 grijača bez problema već 4-5 zima tako da ne kudite opel.
E da znaš da je, zadnji pogon....jesmo se nekaj nauživali u takvoj makini..... dok na nismo u vočnjak pospremiliEe ovo je vozilo
Moj ćaća 80-te kao klinac koji je počeo radit kupio ganc novog takvog ,View attachment 44540
Ee ovo je vozilo 😂 😂 jos ako je prava autoskola uff
pomoglo bi da si napisao koji auto? da li je letva hidraulična hybridna ili elektro?Dečki, na sestrinom automobilu kad je skretala sa volanom u lijevo i desno čuo se tupi udarac, sumnjali na volan letvu i bili u pravu. Naručili novu, kod mehaničara zamijenjena, međutim on nema doma optiku i ja sam automobil naknadno odvezao da mi naprave optiku. Svi parametri bili u zelenom, ja se probam voziti, auto vuće u lijevu stranu kad poravnam volan, išao drugi puta na optiku, poravnao volan 100%, svi parametri u zelenom, no opet se događa ista stvar, veli da do njega nije, da više nema što napraviti. Ako je volan malo ukošen u desno onda automobil ide ravno, ali kad se poravna vuće u lijevo, kad ga pustim opet nakon nekog vremena se sam malo nakrene i auto ne drži ravni smjer i opet ga vuće u lijevo. Provjerio, lufta nema, da li je do volan letve, ili jednostavno ipak nije napravljena dobro optika. Imao netko slično iskustvo, bilo kakav savjet, ne znam više što da provjeravam. Unaprijed hvala.