Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,417
Pa svaki pali sa tri grijača, neki čak i bez grijača pale😉

Samo sad kad buš ga probao zamjeniti bude puknuo vrh i ostalo u glavi, tad počinje veselje. Koji točno motor ima taj Opel?2.0 dti 370tkm.opel i pali s 3 grijača bez problema već 4-5 zima tako da ne kudite opel.
E da znaš da je, zadnji pogon....jesmo se nekaj nauživali u takvoj makini..... dok na nismo u vočnjak pospremiliEe ovo je vozilo
Moj ćaća 80-te kao klinac koji je počeo radit kupio ganc novog takvogView attachment 44540
Ee ovo je vozilo 😂 😂 jos ako je prava autoskola uff

www.jutarnji.hr

www.jutarnji.hr
				pomoglo bi da si napisao koji auto? da li je letva hidraulična hybridna ili elektro?Dečki, na sestrinom automobilu kad je skretala sa volanom u lijevo i desno čuo se tupi udarac, sumnjali na volan letvu i bili u pravu. Naručili novu, kod mehaničara zamijenjena, međutim on nema doma optiku i ja sam automobil naknadno odvezao da mi naprave optiku. Svi parametri bili u zelenom, ja se probam voziti, auto vuće u lijevu stranu kad poravnam volan, išao drugi puta na optiku, poravnao volan 100%, svi parametri u zelenom, no opet se događa ista stvar, veli da do njega nije, da više nema što napraviti. Ako je volan malo ukošen u desno onda automobil ide ravno, ali kad se poravna vuće u lijevo, kad ga pustim opet nakon nekog vremena se sam malo nakrene i auto ne drži ravni smjer i opet ga vuće u lijevo. Provjerio, lufta nema, da li je do volan letve, ili jednostavno ipak nije napravljena dobro optika. Imao netko slično iskustvo, bilo kakav savjet, ne znam više što da provjeravam. Unaprijed hvala.