Probali smo i to, al izgleda da je stvarno dala svoje.Ponekad uspije da malo polupaš po rezervaru pa ju probudiš i uspiješ se do doma dokoturati
Zato ni F30, ni X5, ni bilo koji drugi neće imat takve nazive i nikad neće biti kultni auti kao ovi gore navedeni..Kocka i kamatarka..nema glupljeg naziva za ovak elegantan auto..ajkulu ne bi ni spominjal da nije jednako glup
Šlepa E34 touring ili kak kaže @domy_os kamatarka karavan 😎@Matija_E30, jel to napred Alfa?
Ne vidim dobro, sitna je slika.
Pozdrav, prije se nisam stigao, niti imao volje uključiti u ovu "zanimljivu i poučnu raspravu", o punoj crti (neisprekidanoj) na kolniku u HR, ispričavam se svima na kašnjenju:Ja izčita tvoj zakon stav 10, od člana 66 do člana 76 nema nigdje kazne za punu liniju. Ako sam preskočio molim te kaži u kom članu si našao tu kaznu. Možda sam našao pogrešan zakon.
Sad mi je žal što si onak' grdo kasnil na VŽ aerodrom, prije tjedan dana, pa nisam uspel ono baš v zadnji tren videti tvoju još ispravnu "kockicu", ma tvojeg "limenog ljubimca", a sada ti se on pretvoril v "obični, lako pokvarljivi auto", kakvi su i svi drugi, naši, malo seljački , moram te malo...Probali smo i to, al izgleda da je stvarno dala svoje.
Zato ni F30, ni X5, ni bilo koji drugi neće imat takve nazive i nikad neće biti kultni auti kao ovi gore navedeni..
Šlepa E34 touring ili kak kaže @domy_os kamatarka karavan 😎
Ne bi moj mehaničar vozil alfu. Samo BMW. Evo to je njegova kocka na sliki, crvena kožna unutrašnjost, stroker 2,8. Ful Mtechnik, abs, tempomat, klima, grijanje retrovizora, šiber i sva stakla na struju, ovjes na najjače. A ide ko vrag 😀
Daj malo razmisli, da li si ti kao osoba pravna i fizička osoba, ako nisi koji si ti onda vrag? Čitaj malo pažljivije i s razumijevanjem, ili plačaj kazne, ti odlučuješ.Ovo nema veze sa vozačem. Ovo je stavka za preduzeća kojima je poverenje nadzor i izvođenje radova na obilježavanju saobraćajnica prema tehničkoj dokumentacija ili planom izgradnje te ukoliko to nije izvedeno u skladu sa pravilnikom ili ta manjkavosti dovela di nastanka saobraćajne nezgode svi redom se kažnjavaju. Pravno odgovorno i fizičko lice koje izvodi rad. Kolega ovdje bi treblo biti decidno Zabranjen prelazak preko pune linije je novčana kazana i košta xxx novca.
A jbg, i mi i naši auti budemo jednog dana završili pod zemljom/na otpadu..Sad mi je žal što si onak' grdo kasnil na VŽ aerodrom, prije tjedan dana, pa nisam uspel ono baš v zadnji tren videti tvoju još ispravnu "kockicu", ma tvojeg "limenog ljubimca", a sada ti se on pretvoril v "obični, lako pokvarljivi auto", kakvi su i svi drugi, naši, malo seljački , moram te malo...
Ovo podebljano u tvojem tekstu, kaj ni to - normalno? Ak' se benđola samo z tim diči, onda ja malo toga više razmem vu toj Vašoj "priči"???
Do neke određene brzine zaobilaženog subjekta. Se i preko pune crte smije ZAOBIČi ako je pregledno.Nije istina, ne smiješ ni traktor zaobilaziti/preticati po punoj liniji, ja sam išao u autoškolu nedavno (prije 2 god) i išao sam obići 539 koji ima trokut iza po punoj liniji pa sam dobio opasku od instruktora i vozio se iza traktora do prve isprekidane.
Prvo ja nisam nikakav vrag, neznam zbog čega me tako oslovi, ja ti samo decidno tumačim zakon, što mnogi čine pogrešno.Daj malo razmisli, da li si ti kao osoba pravna i fizička osoba, ako nisi koji si ti onda vrag? Čitaj malo pažljivije i s razumijevanjem, ili plačaj kazne, ti odlučuješ.
I da ZABRANJENA JE I KAŽNJIVA VOŽNJA PREKO PUNE CRTE NA KOLNIKU, ako te uhvate.
Pogrešno, nije vodio računa dali to može učiniti bezbjedno po ostale učesnike koje pretiče i koji mu dolaze u susret, te mora voditi računa o položaju svog vozila da tu radnji izvede na bezbjedan način prateći propisana odstojanje. U prekršaju preticanje nepostoji riječ "linija".Nepropisno pretjecanje se smatra i pretjecanje na punoj liniji i novčana kazna za to iznosi 3000 kn ili cca 400€. Ako te za taj prekršaj ponovno uhvate u roku 6 mj. ostaješ bez vozačke.
Na zapisniku bi trebalo pisati po kojem člkanku i stavki zakona ga se tereti....Tast je nedavno ostao bez vozačke zbog obilaženja traktora preko pune crte tako da li ima ili nema toga u zakonu on je kaznu morao platiti.
Ne zbog mene već, "Zato što kao učesnici saobraćaja, neznate ni ko ste ni kakva su vam pravila a kako da ih poštujete kad oni koji trebaju da vas prvo opomenu i ukažu na pogrešnost vama podvaluju kazne koristeći pogrešne termine da bi donijeli iz službe učinak rada i tako unose pogrešan statističkih podatak.Zato nam u prometu i je tako. Kaos.
Moralo bi pisati vozač je započeo preticanje mv, na dijelu puta gdje je to zabranjeno i opisati decidno kako i čime je to zabranjeno , ali ponovit çu nije linijom zabranjeno A to je samo postavljnem vertikalnog saobraćajnog znaka.Na zapisniku bi trebalo pisati po kojem člkanku i stavki zakona ga se tereti....
Samo čitaj kako je pisano. Na kraju zakona ili uredba koja tumači ovaj zakon bi trebalo pisati svi termini su stručno obrađeni te se moraju decidno koristiti i poštovati.Svašta