Prestanak zabrane, ako neko izvrši nije kažnjivo, ako napravi udes sve jasno itd. U ovakvoj situaciji demokratska policija mora biti tolerantna.
Zato se ježim kad kaže kažnjen zbog preticanje na punoj linije, be obrazloženja kakvi su znaci jel zabrana ili ne. A ako se drži toga briga ga za linije.
Deda nije lepo od vas osjećam se povređeno, poniženo Kod mene vozačku a kod vas Sebija izetbegovič, doktorat . Propisi i kazne donijela evropska unija u kojoj iz tvoje države neko digao prst i glasao, strani sudac sudi po tom zakonu, visoki predstavnik to odobri i ja to sa vama dijelim. Ako nešto lažem i pogrešno pišem i tvoj prst je uticao na to. Moraš mi oprostiti jer si saučesnik interno.
Zato se ježim kad kaže kažnjen zbog preticanje na punoj linije, be obrazloženja kakvi su znaci jel zabrana ili ne. A ako se drži toga briga ga za linije.
Presao si ulevo preko središnje da sidjes sa puta., to bilo zabranjeno. Iz prethodnog komentara.Niko nije spominjao graničnu punu crtu,već središnju. No, kod vas očito vrijede neka druga pravila i prometni propisi. Čak se i do vozačke dolazi na drugačiji način. Ne ,ne sprdam se s nikim. Govorim iz iskustva u bližem rodu. Brat od supruge je otišel v Banja Luku u ponedeljak,a v srijedu se vratil sa B i C kategorijom. A propise i kazne ne moraš meni objašnjavati. Provel sam samo 37 godina za volanom kamiona
Deda nije lepo od vas osjećam se povređeno, poniženo Kod mene vozačku a kod vas Sebija izetbegovič, doktorat . Propisi i kazne donijela evropska unija u kojoj iz tvoje države neko digao prst i glasao, strani sudac sudi po tom zakonu, visoki predstavnik to odobri i ja to sa vama dijelim. Ako nešto lažem i pogrešno pišem i tvoj prst je uticao na to. Moraš mi oprostiti jer si saučesnik interno.
Posljednje uređivanje: