Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Dogovor pao, samo nemoj preko pune lenije da te ne kaznu drumski razbojnici 😂😂
Pogrešan član, trazi kaznu za "suvozač" kad odbije alkotest. Isto kao kad vozač odbije alkotest, decidno piše da je dužan da se podvrgne kontroli za vozača. Šta piše za suvozača??.Putnik je i suvozač. Odbijanje alkotesta ima svoje posljedice i sankcije View attachment 63229
Jedan od češčih scenarijaPogrešan član, trazi kaznu za "suvozač" kad odbije alkotest. Isto kao kad vozač odbije alkotest, decidno piše da je dužan da se podvrgne kontroli za vozača. Šta piše za suvozača??.
To su @brgud-ovi 🤭🤣Jedan od češčih scenarija
Zatečeni pijani u vozilu
Vozač u Labinu imao preko tri promila, a suvozač gotovo tri promila alkohola u organizmuistarska-policija.gov.hr
Znam šta piše. Kažeš da jako dobro poznaješ zakon,. Recimo ovako ja sam vozač igrom slučaja pravnik, na mjestu suvozača je gospodin po zanimanju sudac, prilikom postrojenja se izjasnio da je konzumirao alkohol i neželi da se podvrgne kontroli,. Je neželim platiti kaznu jer tražim da mi se obrazloži jdali je utvrđeno da je suvozač pijan, odnosno koja je to , granica suvozač dozvoljena., i kojim članom je to regulisano.Piše da te vozač nesmije voziti na prednjem sjedalu. Kazna za vozača. A ako samo i zucneš oderali te budu za narušavanje javnog reda i mira u najblažem slučaju. Ak si baja možeš zaraditi i omalovažavnje i vrijeđanje službene osobe. E moj Smilane,ti si se primil slova zakona ko pijan plota. Bitna je osnovna prometna kultura,a ona počinje kućnim odgojem od malih nogu. Budimo smireni i pristojni u prometu i ne trebamo čitati zakone.
Ako niste znali Labinjani su sami po sebi specifični i spadaju u jednu grupaciju u Istri posebnosti, a koje su te posebnosti znamo mi koji smo sa njima u blizini. Istra je specifična po svojoj različitosti što se tiče grupacija žitelja. Tako da imamo Bumbare, vlahe, ćiće, bezjake i doćoše.
Iznose se tvrdnje koje nisu utemeljene nikakvim propisom.Sve što ja vidim u ovoj temi u posljednja dva dana, to je: "Ja sam u pravu, ti si u krivu, mada nema veze koliko sam i ja sam u krivu, ja sam više u pravu od tebe".