Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Kad se nisi ispovjedio...
Pobegel je vun z spovedalnice, (Kad se nisi ispovjedio...
Dok firma tanka,potrošnja raste. Zato imate pune šupe karnistri i čak traktori idu na eurodizel. Da zadužite biciklina i on bi valjda gutal oko 16 i pol🤣Nama?
I mojoj firmi je Reno Trafic 2.1 D trošil 12 litri.....
Govorim o stvarnoj potrošnji, po točenju i po računalu auta. Bila su da C4 i jedan Megane 1,6 16v 110ks sedan.I mojoj firmi je Reno Trafic 2.1 D trošil 12 litri.....
Ja na JDu kad uključim klimu unutarnji promjer crijeva za gorivo se poveća za 1mm al ga ne dira baš🥲Ja kad na Fendtu uključim klimu na oranju moram treću brazdu skidati…
Nisi ni ti sa kravicama vozil........Dok firma tanka,potrošnja raste. Zato imate pune šupe karnistri i čak traktori idu na eurodizel. Da zadužite biciklina i on bi valjda gutal oko 16 i pol🤣
AKo je računalo tak reklo..... nema daljeGovorim o stvarnoj potrošnji, po točenju i po računalu auta. Bila su da C4 i jedan Megane 1,6 16v 110ks sedan.
Za pravdanu potrošnju ne znam, i nije predmet razgovora.
Meni je nekad davno čovek v Podravki rekel da sam največa budala v Hrvatskoj,da sam jedini šofer koji vozi benzinca. I stvarno,cijeli život sam vozil benzince. Ovo kaj sam kupil nedugo mi je prvi dizelaš. A,hebaj ga,sad sam v penziji pa opet tank za svoje. Bi se reklo,nisam mislil🤭Nisi ni ti sa kravicama vozil.....