Poštovani
@iwanho i poštovani
@lijeskakc , Vas dva niste ništa zaslužni, a kamoli krivi, što sam ja takav, kakav jesam. Ima i za takve lijeka, kao što sam ja, navodno to sve "zemlja zvleče", no kak sam ja lijenčina i niš koristi, vugliblem se posla i zemlje, kak vrag tamjana, nadam se da bum u takvo "lječilište otišel tamo negde dok napunim kak stari gavran skoro pa 300 godina" 🤣 tek toliko da znate, s kim' zapravo imate posla.
@iwanho tvoje krivice nema, pitao si nešto što te u tom trenu zanimalo. Ja sam bio među prvima koji je natipkao svoj komentar. U nastavku je za moje poimanje bilo malo previše, da budem blag, neiskusnih i nekorektnih riječi. Ja ne bi bio ja, da je izostala moja reakcija, potraga za točnom i znalačkom istinom. OK, nakon mojeg tipkanja imali su forumaši i nelagodu dok su čitali moja bubetanja, ali to je čak i normalna reakcija, takvih čitatelja, dok im je "nepoznata čitava pozadina". Ostajem i stajem na izjavi, onom trečem forumašu koji je uletio ili natrčao, "pa ne moraju ni baš svi sve znati"... Neka ostane na tome.
Iako se ja i dalje pitam, zakaj sam ponovo tipkao, kaj je to meni trebalo. Bolje bi mi bilo da sam išel negdi najti broj tel. od
@lijeskakc pa ga dozvati v gorice i z njim se podružiti oko kupice.
Vrag nek nosi struju, baterije, aute i sve te kamene spoticanja. Priznam teško se meni z nekakvim iskustvom oko toga spominati z drugima, a kojima je to samo dosada ili puka znatiželja.
Ah, k vragu nek ide sve 🥂