MUHA svaka čast, post i pol
clap):
Ali, naprotiv, ja sam dobio 'uputu' kupi nightbreakera i od 'foruma' i od prodavača u dućanu, ali nisam dobio zašto bi to kupio. Zato sam i postavio pitanje, da čujem iskustva iskusnih ljudi.
Veliš da li razmišljam o drugim vozačima, a da li neki balavac u bmw-u sa xenon dugim lampama razmišlja o meni!
Kod mene 'budala' na cesti koliko hočeš, sad su se svi našli 'pametni', pogotovo ovi mlađi i imaju upaljene maglenke+svjetla a od magle niti m!
Naravno policajci to 'ne vide', oni radije spavaju na svojem 'noćnom' mjestu.
MUHA ponavljam, post je na mjestu, svaka čast. Ali danas nažalost vrijedi ona samo najači, najbezobrazniji opstaju, ovi 'mlaki', ahhhhhh.
Ja sigurno nisam prvi koji bude stavil 'jača' svjetla na svoj auto, dapače, mislim da sam seljo-beljo zadnji koji se to sjetil staviti. :icon_lol:
Inače eto, baš sam jučer bio u stanici za tehnički pregled, i zamolio sam dečke da mi srede svjetla ono koliko najviše mogu, na 100%, zbilja su se trudili na onom 'aparatu', da se 'obje linije poklope' i sad ako ne bude valjalo nema mi druge nego kupiti jače žarulje.
Na škodi favorit, imam obične h7, i za mene dovoljne, ali zašto mi na ocatviji ne pašu 'obične', nemam pojma. Možda su zbilja neke 'loše' žarulje unutra, jer stakla su prozirna, čista, uredna, a reflektna podloga u lampi također dobra, odlična.