Marieto, imaš li neke manje ili čelične felge?
Za zimu ti je bolja uza, a "mesnatija" guma.
Lakše budeš našel dimenziju a i bolje se bude auto držal po skliskom.
Kupio sam vec felge tako da otpada to, a i na auto to bi bila sramota čelične staviti :/
Svi predlažete nekaj i savjetujete, ali citaj te navedeno... bio sam na tehnickom imam samo atest na 2 gume, 17" i 19"...., auto mi je 14cm od poda tako nema sanse da radim sa tim malima kotacima rupu izmedu sasije i kotaca, a i da ga dalje spustam...
Merca sam bio otpuhao radi 12cm razmaka od tal.
I opet navodim felge kupljene, a problem je kaj novi auti nema vise atest na cijeli raspon nego tipa samo na serijsku i ovu dodatnu kaj uzmes :/
znaci nista ispod 19", a i ko god da je vozio neko auto sa tipa 2" vecim felgama zna koliko je bolje drzanje radi vecga gaza i kuta gazenje, kotaci drze cestu sigg bolje za 20-30% od npr. Legacy-a...
Znaci pitao sam Vas jel bi mogao imati problem radi tih 5mm gore razlike u rubu gume?
@Tino, ti stalno ko tenisice mjenjas te felge, imas neko znanje?
P.s. nemoj te me uvjeravati da nema kontrola, mene su vec par zima zaredom zaustavljali i provjeravali... otvori knjizicu i cita sa gume... -_-
Sto se tice premiuma, miss nisu to neke top gume, ali ja vozim puno autoputa i svega...
znaci ne treba mi dobre gume da gazim 20cm snijega, prije bi nasjeo... ali tipa 140-160km/h i tako neke stvari da
Nije isto voziti ferari 100km/h i golfa 2, tako i gume nije isto. Auto je nov, placen ko zlato, ima kasko,, jos samo dobre gume i pamet u glavu.
Ima ko kakav odg bar kome so obratiti?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk