Tino kad bi samo znal koji si ti bedak, pa to je prestrašno. Teško stećeni novac 'bacaš' na te bedastoće, huh, nezamislivo.
Još bi razmel da si doma negde gde su ceste dobre, ali tu kod nas, a ja dobro znam kakve su naše ceste, pa i 15 cola je predobra guma!
I o kakvom ti držanju melješ, si ti videl znakove?
I nemoj mi molim te sad namatati da su to pisali dedeki, danas sutra kad buš imal decu, ja se toplo nadam da ih sad još s takvim razmiljanjem nemaš!, buš skroz drugačije mislil.
Vi svi, pri tome mislim na mlade vozače, mislite da ste Schumacheri.
S oproštenjem, jeste racku! Nemate vi blage veze o vožnji.
Da me sad ne napadneš, i ja sam bil isto mlad, vjeroval ti ili ne, i kad naletiš na profesionalce, a ja sam imal tu priliku, vidiš da nemaš pojma a ni brzine da se uopće uspoređuješ s njima.
To kaj buš ti 'curici' u birtiji, discu rekel da imaš 170 ks, vauuu zamisli, a kad ti bude rekla da ju okreneš na plesnom podiju, posral se buš ko curica.
Znam, postoje izuzeci, i ja se toplo nadam da si ti jedan od njih, ali, velim, 18, 19, 20 cola gume, alooo na našim cestama, madajte me nemojte zahebavat.
Je grubo, i ja se ispričavam, ali za par let buš videl da sam ti dobro govoril, sad ti to nebude ego dal da povjeruješ u to, ali vjeruj mi, želim ti zbilja najbolje i da ne trošiš novce, energiju, vrijeme... bezveze.