• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
Dobil na avtu kad sam ga kupil, dobro se drži u mokrom i snjegu, samo kaj ju pobere po rubovima dost brzo.

mranderson

Član
Tu od
26 Ruj 2016
Poruka
135
Tino tebi pod hitno treba jedan praf pravi špur napraviti,i to ne nekom odokativnom metodom nego onako, u 'vagu' :eek::

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Tino tebi pod hitno treba jedan praf pravi špur napraviti,i to ne nekom odokativnom metodom nego onako, u 'vagu' :eek::

To su gume s bivšeg passata

Zakaj stavljate takve gume na auto ak ti auti nisu za to tvornički predviđeni?

Ko ti je tu glupost reko? A4 je tvornički dolazil na 18 cola, al ne 225 nego na 235/40/18

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Špur je bila moja krivica jer sam malo letil u rizol... Na passatu uvjes nije imal milimetra lufta a bilo je i 19 cola gore čak, i nisam ga šparal... Priče o neudobnosti su čista glupost, a držanje u zavoju je puno bolje

18893455_642797242584723_1806299564941108929_n.jpg

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Evo prije par dana sam gume upisival u prometnu na tehničkom jer sam imal nekih problema s policijom no nmvz.. ugl. a4 je dolazil na 18 cola serijski, ne svi modeli ali dolazil je i ne vidim nikakav problem za auto od 130 ks a i uskoro bude na cca. 170-180

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
18 cola su bile dodatna oprema, znaci doplacujes i po tome nisu serijski dolazili.

mranderson

Član
Tu od
26 Ruj 2016
Poruka
135
Tino kad bi samo znal koji si ti bedak, pa to je prestrašno. Teško stećeni novac 'bacaš' na te bedastoće, huh, nezamislivo.
Još bi razmel da si doma negde gde su ceste dobre, ali tu kod nas, a ja dobro znam kakve su naše ceste, pa i 15 cola je predobra guma!

I o kakvom ti držanju melješ, si ti videl znakove?
I nemoj mi molim te sad namatati da su to pisali dedeki, danas sutra kad buš imal decu, ja se toplo nadam da ih sad još s takvim razmiljanjem nemaš!, buš skroz drugačije mislil.

Vi svi, pri tome mislim na mlade vozače, mislite da ste Schumacheri.
S oproštenjem, jeste racku! Nemate vi blage veze o vožnji.

Da me sad ne napadneš, i ja sam bil isto mlad, vjeroval ti ili ne, i kad naletiš na profesionalce, a ja sam imal tu priliku, vidiš da nemaš pojma a ni brzine da se uopće uspoređuješ s njima.

To kaj buš ti 'curici' u birtiji, discu rekel da imaš 170 ks, vauuu zamisli, a kad ti bude rekla da ju okreneš na plesnom podiju, posral se buš ko curica.

Znam, postoje izuzeci, i ja se toplo nadam da si ti jedan od njih, ali, velim, 18, 19, 20 cola gume, alooo na našim cestama, madajte me nemojte zahebavat.

Je grubo, i ja se ispričavam, ali za par let buš videl da sam ti dobro govoril, sad ti to nebude ego dal da povjeruješ u to, ali vjeruj mi, želim ti zbilja najbolje i da ne trošiš novce, energiju, vrijeme... bezveze.

sine nomine

Član
Tu od
24 Lip 2013
Poruka
82
Mehanika je ljudima strast. Strojevi, traktori, auti, motori.
Zadrzati cu se na autima i motorima. Poneki stroj ipak zaradi koju kunu.

Kako par starijih kaze, i oni su bili mladi i radili gluposti. I trosili na gluposti. Ne na identicne, ali dode na isto.
Svi smo se mi nabacali novaca. I apsolutno je svatko sve naucio sam na sebi. Iskljucivo.

Generalno poslovice stvarno imaju smisla. Al onaj tko je prosrao da pametan uci na tudim greskama a glup na svojim je notoran imbecil. Tu ne pricam o nekim prakticnim stvarima, nego o stvarima koje nas oblikuju takvima kakvi jesmo. Nama bitne.
Tko je ista od nas naucio i uvjerio se sto nije sam prosao? Nitko nikada. Takve ljude zovemo filozofima i teoreticarima. Sranje u prazno ker su culi, a iskustvo nula.
Svi vi koji mislite da imate nesto u glavi i nogama, ili stvarno imate, imate upravo i iskljucivo iz svog vlastitog iskustva. Iz zivota i sistema pokusaja i pogreske.
Tko bi od nas opce kurcu znao da je sparet vruc da se nije opekao? Nitko. Nikad. I nitko nebi vjerovao da nije probao.

Manje kuzim ove stare koji prodaju neku "veliku" pamet i hoce uvjeriti dijete u ducanu sa slatkisima da su karamele ogavne.

Ja se doslovno u sebi smijem glupostima koje ovdje neki pricaju i rade, sa nekim pozitivnim smjeskom gledam i Tina. Gusta i radi gluposti. Kaj sad. Baca lovu. Kaj sad.
Ima felge od 19" a gume od 3 kune celave. To je mladost. I tocno zato on nema 30 nego ima koliko ima. Decec si je kupil Cunga-Lunga gume u 18". I dobro. Za koju godinu kad skuzi neke stvari ce kupit Conti u 16". Za oste pare. I to ce mu bit prioritet. Naravno ako ce bit u istoj financijskoj situaciji a ne boljoj. I to je to.
Al do toga ce doc sam. A ne zato kaj mu ke to neki XY sa nekog tam foruma rekao...

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
Ak mu je veselje, nek. Ti samo gledaj da nebudu ola gumice made in china.:icon_rofl:

mranderson

Član
Tu od
26 Ruj 2016
Poruka
135
sine nomine si probao heroin? Kokain? Transvestita jebat u doktorovo remek djelo? Radijaciju? Popit 'neku' kiselinu (pri tome ne mislim na nohu :icon_rofl:)...
ak nisi, kak znaš da nije dobro?

ak jesi probao, svaka čast :eek::

Ehhh umjesto da veliš, da sam barem bio pametniji, i slušao starije, mudrije pa makar sa foruma! I zašto ne sa foruma, tu na ovom forumu ima jako pametnih, dobrih ljudi.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Evo prije par dana sam gume upisival u prometnu na tehničkom jer sam imal nekih problema s policijom

Tino,
si to upisival prilikom redovnog produljenja registracije ili posebno?

Koliko te koštal upis nove dimenzije pod napomenu i jesu li gledali auto ili samo prometnu dozvolu?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ovo je i za krstit se i ucit Kur'an u isto vrijeme. Dobro ti je ziva glava na ovim gumama.
Ne njegova, već i drugih u i izvan auta.

... Gusta i radi gluposti. Kaj sad. Baca lovu. Kaj sad.
Ima felge od 19" a gume od 3 kune celave.
Svi smo delali gluposti, ali ovo je nekaj drugo. Ovo je kockanje životom.
Za ovakve gume je i Peglica prebrza, a ne auto od 100+ ks.

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ohoo, počelo je počelo. Neka, neka. Pratim pa se možda uključim, al' možda bolje i ne. Kako kaže Sin Brut, poučen iskustvom bolje nekada prešutiti :D

sine nomine

Član
Tu od
24 Lip 2013
Poruka
82
sine nomine si probao heroin? Kokain? Transvestita jebat u doktorovo remek djelo? Radijaciju? Popit 'neku' kiselinu (pri tome ne mislim na nohu :icon_rofl:)...
ak nisi, kak znaš da nije dobro?

ak jesi probao, svaka čast :eek::

Ehhh umjesto da veliš, da sam barem bio pametniji, i slušao starije, mudrije pa makar sa foruma! I zašto ne sa foruma, tu na ovom forumu ima jako pametnih, dobrih ljudi.
Eto, dabe sve. Bitno da si star i iskusan i vrlo jednostavnu poantu i elementarnu psihologiju/sociologiju nisi u stanju shvatit.

Pobrisao sam dosta dugacak post gdje sam se potrudio objasniti nesto. Al bojim se da nema svrhe.

Sretno iskusni kolega. :)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

Ko ti je tu glupost reko? A4 je tvornički dolazil na 18 cola, al ne 225 nego na 235/40/18

Tinek,sestra mi imala A4 2.0 benzinca noviju liniju od tvoga s full opremom pa je došao sa 16" kotačima

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801

Ak je tvornički dolazil sa 235 gumom zašto onda stavljaš 225? Ta guma nije propisana za taj auto i regularnim putem ju ne možeš upisat u prometnu, eventualno ako radiš mali atest pa ti ju upišu, on košta nekih 300kn.
Inače za zimu se uvijek stavlja normalna serijska guma ili za broj manja ako se može normalno upisati. Takva guma pogotovo u snježnim uvjetima ima daleko bolje držanje i osigurava puno bolju prohodnost nego neka "nisko profilna šlapa".

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

Na vrh