I moji su svi auti karavaniv ili hatchbackovi.
Meni su isto ljepse limuzine, osim RS6 i Panamera
Karavan-prakticniji i bolji,, vise obiteljski auto, ravno dno, laksi utovar/istovar, vise stvari stane....itd. U nekim autima vise mjesta na zadnjoj klupi te za visoke ravan krov, naprema spustajucem.
Vjerujem da vecini stane sve u gepek limuzine, ali meni di par kofera svaki petak i nedelju se vozi 150km, puno znaci... i tako jos u godini na par puteva 300-500km. A za godisnji, 4 clana obitelj, i 500l gepeka nam na knap.
P.s. koliko sam vidio po zapadu, vecina tih auti (ne genaraliziram, ali...) je karavani sa dobrom opremom, ljudi kupe nove i voze dobre rute. Dok kod nas i kod ljudi kojima nije auto toliko nužno sredstvo preferiraju limuzine, em jel su ljepsi, manje trose i nemaju potrebu za prostorom.
+ za ono sa preticanjem. da pojasnim:
"najbreze.. je najsigurnije..." sama logika sve govori. Ako preticanje izvedes brzo, najmanje vrijeme si proveo u preticanju, tj. u suprotnoj traci znaci minimalizirao si rizik. Iz moga iskustva jako auto ti moze spasiti život, u razmim situacijama ta ergela te izvuce, autoput, grad ili otvorena.... zelim reci nisu konji tu da se vozi 250km/h, nego radi ubrzanja, preticanja itd. Par puta ergela izvukla iz opasni sitacija... od ukljucivanja na autoput, gl. cestu( di iz brda dolaze ljudi sa prekoracenjima brzine), kada silazim sa ceste, mrtvi kut... a neke sitacije su bile za dlaku. Vjeruj te mi 12 , 10, 7, 5 sec do 100km/h auti se jako razlikuju.
I da nadodam zadnje i ja se sa jacim autom takoder moram uvjeriti 101% da mogu preticati i uz brže zaobilaženje smatram sigurnijm preticaanjem..., a ta izreka dolazi od jednog profi. vozaca.
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk