• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
320
Hvala na odgovru Zwer :icon_thumright:.Inače prijašnji krajnici su bili TRW-ovi.Sad bi si trebal kupiti filtere:kabine,zraka i goriva.Koju marku bi mi preporučili Hvala. :icon_thumright:
mann, hengst, mahle/knecht

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
mann, hengst, mahle/knecht

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
na to bi ja još dodao eventualno Bosch i ništa više.

Navedeni su najčešći izbor proizvođaća u prvoj ugradnji u tvornici.

:)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Imam Forda C max-a iz 2015 godine,jel netko zna kako se aktivira senzor za kišu?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pročitaj u uputama. Tam sigurno piše:)

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ima al mi baš nije jasno :icon_lol:
Morat ću izgleda do servisa da mi objasne :biggrin:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Na passatu upalim brisace na prvi stupanj i tu senzor odradjuje posao. Tako vecinom i stoji. Nedavno sam pokupio goluba sa 180 pa su se upalili brisaci ko ludi. Vise me to uplasilo tako da ih treba gasit kad ne trebaju [emoji16] Sad je nova sofersajba pa valjda nece biti problema sa radom istih...

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Gurneš ručicu gore u prvi položaj i onda sa onim dijelom što se okreće namještaš brzinu brisanja.Najlakše ti je da sjedneš u avto i da ti netko šprica šajbu vodom iz crijeva a ti unutra čačkaj po tome dok ne skužiš to sa brzinom

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Gurneš ručicu gore u prvi položaj i onda sa onim dijelom što se okreće namještaš brzinu brisanja.Najlakše ti je da sjedneš u avto i da ti netko šprica šajbu vodom iz crijeva a ti unutra čačkaj po tome dok ne skužiš to sa brzinom

Probao al mi rade i na suho :icon_scratch:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ako neces neke kvalitetne (citaj skupe) ugraditi, nemoj ni pokusavati. Svijetle svugdje samo ne tamo gdje treba, najvise u oci onome tko ide u susret.

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Nemam pojma šta je jeftino, a šta skupo, naravno da bi uzeo nešto kvalitetnije, ali prvo me zanima dali je to legalno.

119803660f84920251d6b69ec44c8206.jpg

ivica 4

Aktivni član
Tu od
16 Tra 2011
Poruka
144
Imas tvrtki u hr il tocnije ja sam vidio na facebooku da se oglašavaju koje prodaju i ugrađuju led žarulje koje imaju atest tak da je to legalno ,a ovak na divlje stavljat nije legalno a i mislim da tu nema neke velike koristi ako far nema lecu

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Nazovi stanicu za tehnički pregled i pitaj kakva je procedura za ugradnju led lampi na tvoje vozilo.

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Mani s ćorava posla. Kupi kvalitetne halogene žarulje i uživaj u bogatstvu svjetla, a ne ovo bliješteće smeće.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Nije problem u žaruljama, ne volim to žuto svjetlo.
A šta je po tebi dobra halogena? Daj preporuku za neku.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Imao sam Osram cool blue intense, ali isto dosta brzo ode. I bude bijelo svjetlo, onako taman. Ali me jedan na tehničkom nije htjelo pustiti s njima, ali taj je inače biser, pravi se uvjek pametan, kod drugog odvezao i prošao.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Reče ti AirBox za Osram NB.

Možda ti se žućkasto svjetlo ne sviđa, no bolje osvjetljava od ovoga plavog.
Nisu bez veze francuski auti imali žarulje sa žutim filtrom. Napušteno je radi cijene i radi "modernih" bljeskalica koje svijetle plavo.
Nekad su svjetla za maglu bila žuta. Kaj misliš zakaj?
Probaj staviti žute naočale u magli, pa ti bude jasno.
Plava svjetla, osim kaj ne daju dobar uzvrat boja, jako bliješte, pogotovo po kiši. S njima nije bolja vidljivost, a jako smetaju onima koji dolaze prema tebi.

Na vrh