Skidal sam doboš i probal sve naštelati al opet bezuspješno.na skroz maloj uzbrdici ručna drži auto ali na malo većem brijegu ne. Značiprije mi je ručna držala dobro e onda sma jednom potegnul ručnu i čul sam da je nutra nekaj puknulo. na dizalici sam videl da desni kotač uopće nije držal kad sam ručnu do kraja potenul.Raskopal sam doboš i videl da onaj osigurač od automata(valjda se to tak zove sa zubičima kotačić)izmaknul pa ga je valjda pod opterećenjem vraćalo natrag.Složil sam ga natrag i stavil doboš,osjetil sma da mi malo po rubovima u praznom budo pakna grebe po tromni,opet skinul i vratil malo kotačićda ne grebe. tad je ručna kočila dok je auto bil na dizalici al u brijegu slabije koči od lijevog kotača,čak je i ovaj lijevi malo na šljunku počel na smik kočiti,Neznam kak da ih naštelam da jednako kočiju.? :icon_sad: Mislim da Kolega Mane ima prav na kraju bum još moral i mehaničaru dat da popravi mada ima i Muha pravo kad kaže "ostaje onaj osječaj ponosa kad nekaj sam uspješno riješiš" :drink: