mali, al ga možeš drobit brate mili...
Samo nemoj slučajno kupit 1.6tdi od vw jer ak je 2.0tdi loš onda je 1.6 opća kataastrofa.
Dpf zajebava, visokotlačna na prvim serijama se ljuska povuče za sobom sve dizne, zamašnjak košta ko pola auta, troši ko pravi a neide, dsg7 koji je na njemu se raspada i popravak koštaaa. ima toga još al nemogu se sjetit tako na brzinu...
A po drugoj strani svi HAC-ovi caddy-i su 1.6 tdi, svi imaju preko 500 000 i niti jedan ne zajebava ama baš s ničim...
imam cca 1 200 000km ( milju i 200 hiljada) na raznim VW tdi motorima, više od pola toga pd motoru i na loži i s NITI JEDNIM nisam imao NIKAKVIH popravaka. Najveći kvarovi su mi bili hidropodizači na jednom autu, i na jednom autu sam ostao bez rikverca ( pukla vilica u mjenjaču)
JA bi sad mogao počet pljuvat po bmw-u jer eto nakon vag koncerna prešao sam na bmw i nakon god dana sam dao hebenih 1000 eur za zamjenu lanca na motoru. A moglo bi se reć da i sam budala kad sam svjesno kupio taj motor i znam da ima taj problem. Meni to nije problem, znao sam problematiku, spremno to riješio i vozi dalje. Nećeš nać pozitivan komentar na cijelom internetu za taj motor ali meni je motor SAVRŠEN.
Druga stvar m to mi je prvi auto na kojem sam mijenjao amortizere, opet bi mogao pljuvat kakav to auto da amortizeri nisu izdržali 150 000km. Po drugoj strani vozim auto po našim bajnim cestama na 19" s gumama koje nemaju niti 4cm mesa, par puta sam naletil na takvu rupčugu da sam se sam sebi čudil da sam u komadu...