Jesi siguran da je u t4, 2.5 motor, da nije možda 2.4?Kako u t4 2.5 vozi 400000 bez ulaganja.
Takog deremo na poslu
2.5 tdiJesi siguran da je u t4, 2.5 motor, da nije možda 2.4?
Gospon LAki,inace u Njemackoj i Austriji se taj Motor zove pumpedizel tak da je Mali u pravu.A najjači ti je ovaj stručni izraz PUMPA DIZEL i baš si uporan sa tim
Ja kad sam kupio auto u autokući,kod Rudmana u Karlovcu,dočekao me servisiran auto s probnim tablicama od 3 dana. Riječ je dakako o rabljenom autu bez tehničkog. A Forda su mi,po dogovoru, čak iz Zagreba dopeljali u Karlovac na šlepi,riječ je o AutoHrvatskoj,tako da mi tu čak ni probe nisu trebale,naravno,sve je bilo uključeno u cijenu vozila.Ne znam kako to ide ako je auto odjavljen, ali pošto je auto kuća prvo moraš uplatit ako ti se auto svidi i onda na najbliži tehnički sa papirima, e sad ne znam jel ti trebaju probe, ali mislim da ga možeš odmah prepisat na sebe i dobiješ PŽ tablice i vratiš se po njega u kuću i doma s njim. Ali nisam sto posto siguran, najbolje nazoveš tu auto kuću i preispitaš kak se radi. Probe imaš 3 i 5 dana za koje ja znam i znam da ih možeš produživat.
Ispricavam se,mada svi znamo kaj pumpedusse znaci,malo me zanijela ovo nadmudrivanje kolega a kaj ne smatram dobrim za sve nas,izvini kolega jos jednom i pozabite nadmudrivanja,dosta nam je Bandica ,Corica i ostalih likova na balkanu kaj nas nazaduju.Gospon Hotela mislim da griješite, ispravno je pumpe-düse