• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Zna li neko uasto mi se ova kazaljka uopste ne pomjera kad stavim prazan akum da de puni IMG_20210717_113408.jpg

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Dva puta, ni jednom nisam bio kriv. Prvi put je auto bio star 6 godina, popravljen u ovlaštenom servisu oni sve riješe ti samo potpišeš. Drugi put auto star 11 godina, ponudili van sudsku nagodbu na temelju totalne štete ,jer kao popravak premašuje srednju cijenu takvog automobila u oglasima. Pristao i auto bio popravljen novim, ali zamjenskim dijelovima. Prednja hauba je valjda upola lakša od orginala ,tako da je amortizeri kod otvaranja dignu ko ludi pa je moraš zadržavati. Svjetla razbacuju snop ko sunce ,branik zuji ko da nema pola kile. Mislim da postoji solucija da se auto dovede u prvobitno stanje ,ali bilo bi dobro da imaš nekog.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Dok je auto mlađi isto vole proglasiti totalku, ali kroz par dana "slučajno" naiđu kupci pogotovo ako se može iskemijat iz rabljenih djelova, i evo tvog auta u oglasima kroz par dana.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Bio sam srednji u lancanom. Auto star 8 godina. Iza nude novo a naprijed bi ravnali nosac branika i peglali i farbali haubu. Na farovima rub plastike popucao, to nista. 3 izvida stete. Traje od 27.05

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Koji je to auto da bi nešto"peglali"? Ako auto nikad nije bio u sudaru traži nekog odvjetnika i sve originalne dijelove. Mogu odugovlačiti jako dugo. Predpostavljam da je neki Japanski auto pa bi ih skupo stajalo,zato žele peglanje.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Prvo i osnovno u prometnoj nesreći ako nisi kriv uzima se sudski vještak. Izvid štete po procjeni ovlaštenog vještaka nemože nitko osporiti. Ne isplati se da te vuku za nos i omalovažavaju tvoju imovinu za 500 kn koliko košta procjena i vidjet ćeš kako odmah mijenjaju stajalište prema tebi. Mene su 3mjeseca vozali od vrata do vrata i ništa nisu riješili. Ima svake godine 3-4 štete i sve samo tako rješavam.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Upravo me zvali. Sada nude u nagodbi 6000kn a ukoliko popravljam opet bez nove haube. Boze sacuvaj tog osiguranja. Idem savjetima Atppt

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Upravo me zvali. Sada nude u nagodbi 6000kn a ukoliko popravljam opet bez nove haube. Boze sacuvaj tog osiguranja. Idem savjetima Atppt
A što se danas zapravo može popraviti na automobilu, poslije sudara, za 6000 kuna? Skoro pa ništa.
Tebi savjetujem da široko otvoriš oči i prvo temeljito istražiš po autu da li nemaš i trenutno nevidljivih lomova, pa deformacija itd. Svaka kopča za auto plastiku danas košta, svaki vijak košta, svaka PVC sitnica ili ukras košta...

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Euroherc.
Rekao im da ne zelim nagodbu ni novac vec popravljen auto sa originalnim dijelovima. A oni opet nude. I plastika na fatovima izunutra popucala sto nisam vidio. Bit ce im skup popravak

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ako je bio lančani sudar obično nastrada više zadnji dio automobila,jer je "mekši za savijanje,kad izvadiš branik onda vidiš pravu štetu. Svaki prednji far sigurno u zamjenskoj verziji i to bez motorića nije ispod 100 eura, o ostalom da ne govorimo. Moj ti je savjet da poslušaš kolegu Appta.

Najnoviji postovi

Na vrh