Supruga je otišla na posao, pred njom je noćna šihta od 12 sati...
Vani mrak pada sve ranije, dan nam je bio sadržajan, pa ja sada samom sebi puštam glazbu, vrtim nekakve svoje misli, slike, događaje, za računalom se zapravo odmaram.
Dok sam nekog vraga kopao "po starim slikama" došla mi je u ruke i fotka u albumu od travnja 2001. Tada sam se u slobodnom vremenu posvetio razmišljanjima "napraviti si ono što si ne mogu kupiti"
(bili su krediti, troje djece, dvije radničke plaće - dosta nevesela svakodnevnica), nešto kao nekakav atraktivan auto za zabavu.
Palo mi je na kraju na pamet da Vam sada pokažem kako je to tada izgledalo, ali i što mi se dogodilo 10 godina poslije toga. Ugledao sam "blizanca" svojeg projekta, bio sam istovremeno sretan jer sam bio sposoban sebi nešto takvog jako sličnog osmisliti i jako tužan što to nisam sproveo do kraja - u točno tom "izgledu"... (Realizirao sam, atestirao i registrirao nešto malo drugačije, ali tek 2004.)
Evo ovo je samo jedna mala neobična životna storija projekta samogradnje, meni za sječanje, a Vama za večerašnji trenutak zabave. Ovako sam ja to tada sebi razrađivao
(prilažem fotke uspomena iz albuma napravljene s mobitelom):
Ako povečam fotku "siluete" idejnog prjekta auteka, izgledalo je ovako:
A onda sam nakon deset godina ugledao ovo: