• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Pozdrav.
Na passatu B5.5 2003 godine, od kud može voda doći iza suvozačevog zica? Tepih je kompletno mokar. Tepih ispred suvozača mi izgleda da je malo vlažan, ali ni približno kao zadnji. Lijeva strana je suha.
cesto ljudi kad skidaju na vratima onaj tapacirani dio radi opravke podizaca prozora pokidaju foliju. I onda voda pored stakla ide pored kedera, gume koj ce uvjek jedan dio vode pustiti, e tu je ta folija unutra da tu vodu usmjeri da ide vani kroz rupice na donjem dijelu vrata, ako nema folije voda ide preko tapacirunga na pod auta.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,496
Ak je slično ko na B5 , meni se je od lišća zapunila cjevčica ispod akumulatora i potegnulo mi je vodu unutra, pa da nije slučaj i to.

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Nema šiber. Mislio sam da ide kroz ventilaciju, pa sam to sve skinuo i zabrtvio. Gledao sam vrata, ali nigdje ne mogu vidjeti da bi ulazila voda. Kroz one dvije rupice voda izlazi kad se polijeva prozor. Pretpostavljam da je onda ta folije ispravna. Gume su cijele oko vratiju.
Ispod akumulatora cjevčica nije začepljena, jer sam vidio da voda izlazi dolje.

Ne znam šta bi još mogao biti uzrok ili što da provjerim?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Da,vidi kad digneš haubu,ispod brisača imaš odvodne kanale,ako su začepljeni od smeća trebalo bi ih s kompresorom ili kakvom žicom očistiti

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ako imaš one uzdužne nosače na krovu, onda njih provjeri. Brat ima 2003- ću godinu i njemu je isto bilo mokro otraga. Kolko sam ga skužio kad mi je pričao o tome, njemu je kroz te rupe gdje su ti nosači valjda ušerafljeni curilo unutra.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
A,kakvo je stanje u gepeku? Ispod tapecirunga desnog kotača treba provjeriti,jer voda najčešće ulazi na gumenoj brtvi štop svjetla

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Možda ti je procurio mali kiler pa od njega dolazi. U tom slučaju i u posudi mora faliti vode

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Taj auto kolko god svi hvale i na cijeni je, isto toliko i još više mana ima.
Istina da imaju godina i kilometara ali onda treba i cijena bit u skladu sa tim.
Brat ga ima sad skoro dvije godine i uložio je novaca i novaca u njega a pošteno ga je platio.
On za njega sad dobiva 20000 kn a ja za tri godine mlađu Lagunu ne mogu dobit ni 15000 a u boljem je i mehaničkom i limarijskom stanju i daleko jeftinija za održavanje. Jbga, takav smo mentalitet.

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Odvodni kanali nisu zaštopani, to sam provjerio. Nema nosača na krovu, niti ih je imao. Gepek je potpuno suh.
Provjerit ću ponovno sve, možda mi nešto promaklo.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Odvodni kanali nisu zaštopani, to sam provjerio. Nema nosača na krovu, niti ih je imao. Gepek je potpuno suh.
Provjerit ću ponovno sve, možda mi nešto promaklo.
Digni ga na dizalicu i pogledaj da nemaš kakvu rupu s donje strane kud voda ulazi...

Najnoviji postovi

Na vrh