• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,578
@Perko ne,samo Duga Resa i okolica i oko Netretića
Ali ti se vozi na Platku dvije vožnje

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,936
Potrebna je samo getriba od auta i svaki traktorček od 60ak ks ide kao zmaj, al' u njivi je neupotrebljiv.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
A kad je na obilaznici pretekao osobni automobil u raskrižju i onda se u raskrižju prestrojio ispred auta? Nije bilo dramatično, auto nije morao niti prikočit, nije stisnuo kočnicu, ali ipak malo bahato.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,367
Interesantan pozdrav od clia danas....dakle sunce ga ugrijalo i na displayu se pojavi ovo...ostalo za vrijeme dok je bio upaljen i vozio ga. Radio normalno nakon zaustavljanna gasenja i ponovnog paljenja sve ok!!
Ima li netko sifarnik od renaulta da pokusam shvatiti sta mi je zelio reci?
Hvala.

Prilozi

• 20220428_135230.jpg
    20220428_135230.jpg
    27.1 KB · Pregleda: 39

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,367
Ma ne mislim ali to je danas bilo jedino razlicito naspram dosadasnjih dana... ujutro je bilo 2 a to kad sam sjeo u njega negdje oko 14 bilo je bas toplo a on jadni crni na suncu od jutra...
Radio je normalno i vozio sam ga jedno 3 ili 4 km...jer nisam uopce primjetio to...
Kasnije stao ugasio odmah upalio i vise nema nista...sve ok...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,248
Večina elektroničkih (informatičkih) problema riješi se na taj način.

Postoji vic:
Voze se strojar, električar i informatičar u autu i auto stane.
Strojar: "Nekaj se dogodilo s rasplinjačem".
Električar: "Ne štima nekaj sa strujom".
Informatičar: "A da mi izađemo i ponovo uđemo".

Najnoviji postovi

Na vrh