iwanho
Iskusan lik
- Tu od
- 30 Lis 2008
- Poruka
- 8,616
Nek promijeni spol pa bu 3 na 3. 🤭Uostalom, kak je rekla plavuša, kako 3 papučice a 2 noge🤪
Nek promijeni spol pa bu 3 na 3. 🤭Uostalom, kak je rekla plavuša, kako 3 papučice a 2 noge🤪
Sve je to meni jasno, ali to za mene nije auto, a ni šofer onaj ko sa njim upravlja.To i je neki cilj u autu za po svaki dan. Vikend jurilica more dolje imati 3 papučice.
Uostalom, kak je rekla plavuša, kako 3 papučice a 2 noge🤪
Moj ujak je došel iz Toronta i u 100 kilometara samljel mjenjac....Ili kao ona Amerikanka koja nije čula za mjenjač i ubacila u 1. i po gasu!
Normalno da se sve raspalo!
Te priče mogu objesti mačku o rep.Za ljude koji rade jako puno kilometara automatik ima itekak smisla. Pogotovo današnji koji su pouzdani a čak i manje troše od ručnih mjenjača…
Ima i Agritalia (Carraro)Ekvivalent DSGu u traktorskom svijetu bi bio John Deere Direct Drive mjenjač, dupla spojka, čini mi se da i New Holland ima nešto slično.
Znaš li kako Fićo izgleda?A svi imaju manualni rad, baš bi htia vidit ko če šaltat manualno od zagreba do zadra!
Nisam zna da i on ima automatski mjenjač!Znaš li kako Fićo izgleda?
Neka hvala, natjeravanja me ne zanimaju prošlo me je to. Za to nikad dosta konja. Ne davim nikad nijedan auto..Što će reći Milane, ti ne iskorištavaš pun potencijal svoga motora, nego ga daviš, a DSG bi radio ono što je njegov posao, mjenjao brzine. 😜😂
Evo ja neki dan došaltal bez bolova u zglobu toliko plus još pola od te kilometraže i sve po lokalnim cesticamabaš bi htia vidit ko če šaltat manualno od zagreba do zadra!
Nisi razumio, dali tko šalta ručno na autu sa automatskim mjenjačem?Evo ja neki dan došaltal bez bolova u zglobu toliko plus još pola od te kilometraže i sve po lokalnim cesticama
U jednoj bliskoj budućnosti, bude sigurno.A to, to sigurno ne.
Kad bi se auto mogel spojiti na mozak vozača pojedinci najvjerojatnije ni R i D nebi koristili 🤭
Da, vrlo često. Kad je automatik vezan za slabi motor.Nisi razumio, dali tko šalta ručno na autu sa automatskim mjenjačem?