• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Jesu al neznam el može na moj jer ga nema na Osram popisu.tj.jel smije.
Moj je Vectra b.
Mislim da na nju moreš metnuti žarulje kakve hočeš jer ako se ne varam ima još farove koji su bili kak treba, a ne ovi današnji plastikaneri kaj se rastope čim malo jaču žarulju metneš.
A sjenila, njima nebu lako, dodaj koju rupu za ventilaciju i to bu onda bez brige ;)

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Kad je vec prica o sijalicama fosao sam u situaciju da me je sram napisati, iako pretpostavljam nisam siguran kakve su sijalice na passat b6 u kratkim svjetlima, naime sijale su onak plavkasto kao ksenon, imaju dodatno ugrađivani neki transformatori ili sto vec a sad u nazad par dana mi je lijevi far poceo sijati crvenkasto, odnosno ljubicasto. Zanima me da li tu idu h7 i da li mogu staviti obicne h7 bez tih pizdarija? 20221222_192639.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
920
Kad je vec prica o sijalicama fosao sam u situaciju da me je sram napisati, iako pretpostavljam nisam siguran kakve su sijalice na passat b6 u kratkim svjetlima, naime sijale su onak plavkasto kao ksenon, imaju dodatno ugrađivani neki transformatori ili sto vec a sad u nazad par dana mi je lijevi far poceo sijati crvenkasto, odnosno ljubicasto. Zanima me da li tu idu h7 i da li mogu staviti obicne h7 bez tih pizdarija? View attachment 55820
Možeš staviti ili nove xenon H7 žarulje ili izvaditi balaste i umjesto njih staviti klasične halogene H7.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Jel ima tko kakvog iskustva?

Prilozi

• Screenshot_20221230-080056_Chrome.jpg
    Screenshot_20221230-080056_Chrome.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 35

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Izgleda da me balavec pomalo preskače.
Uspel je ugurati srce u kučište sa šperom.... to kad se pusti u pogon bi mogla biti opaka sprava.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
1.9 tdi je blok i glava, večina ostalih komponenti kemija.
Mjenjač 6 brzina planiramo nasaditi gore samo treba nosače skemijati...

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Pretpostavljam da to bude auto za gušt a ne za cestu i svaki dan? Volim takve kemije, iako sam uvijek bio pristalica benzina al i ovo bi moglo biti top.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Za gušt, ali i za svakodnevnu upotrebu.
Pumpica je več napasana dok je još bil regan, motor od Pasatta, interkuler, bregasta, dize zericu jače, turbinica sad ide veča i još par sitnica je u planu oko motora.
Za sad problem vidimo u kvačilu koje nemre izdržati, keramiku nebi, a obični veči zamajac nemremo nabaviti, za sad

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Vidim da svi na pojacanim dizelima uzimaju kvacilo kod Malinica iz Srbije.Ja isto razmisljam da dam pojacati kvacilo kod njega.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Audi, dok ga smjestimo u zadnji most, napašemo kardan, getribu....
Taj Audi je quattro? To bude držalo zavoje ko zmija onda 😍
1.9 turbo dizelka u njemu ? :/

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Gospon velečasni, ja sam se vec dosta puta uvjeril da pogon na sve kotače je kod ubrzanja i u krivinima must have za sportsku vožnju ;)
Nisu rally auti bez vraga AWD.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Taj Audi je quattro? To bude držalo zavoje ko zmija onda 😍
1.9 turbo dizelka u njemu ? :/
Tdi mehanički upravljan ;)
Još nije, ali bi trebal biti kad sve komponente upašemo na njega. I ako uspijemo upasati.

Najnoviji postovi

Na vrh