vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
A kolika je ponuda osiguranja..koliko ti nude love?
Hvala za odgovor.1997. godina.
Cijene su im svakakve, ovisno od stanja.
1000-2000 eura
Danas, pred večer smo se vozili ja i supruga prema goricama, da ih napokon pošpricamo poslije tuče. Vidim u retrovizoru auto koji šašavo ušao u preticanje automobila iza mene, bez žmigavca, nekako lelujavo, ali punim gasom. Za par sekundi evo več juri i pokraj nas, novija Opel Astra. Suvozač mu gura desnu ruku kroz otvoren prozor, visoko u zrak i nama kao maše (ili pokazuje srednji prst) ma iskreno nemam pojma što je mahao i nije ni bitno. Cesta je tu krpa na zakrpi, uz brojna ulegnuča asfalta. Oni su nekako protutnjali i odjurili. Na izlasku iz Jalžabeta, prema goricama, na svega stotinjak metara od zadnje kuće, evo njih, "brijeg je očigledno skočio na njih". Več su bili vidno pijani izvan auta, jedan je nama nešto gestikulirao, kao neka samo prođemo, drugi je pišao ispred lijevog fara, treči je čučnuo i razgledao prednji desni kraj Astre.,prešišali kolonu ko da su stajali😱
Pa sem ze Sel!Kaj se smucaš tak rano po selu...
Možeš da pogledaš zakon o saobraćaju ti ili neko, možda nisam u pravu ali mislim da za punu liniju nepostoji novčana kazna.Normalno da se nesmije preticati di je puna crta. Nije ona slika koju je postavio kolega "mtd" , moment preticanja, hehe........A kolega "ZJ" se osvrnuo na preticanje kolone kao prekršaj.
Zašto,pretjecali su na isprekidanoj crti,dečki se normalno vozili u koloni dok im se cesta nije otvorila za pretećiJesu li ih barem kaznili za taj prekršaj?
Nije bila kolona,tu je ograničenje 60 km/h,a bila su samo 2 auta i kombi ispred njih.Trebalo bi onda kazniti i onog prvog koji vuče kolonu iza sebe. Da napomenem nisam ljubitelj jurcanja. Volim nekad oštriju vožnju ali samo kad je prazna cesta......
To možda kod vasali mislim da za punu liniju nepostoji novčana kazna.
Ja sam napisao da bi bilo poželjno da neko stavi kako je to regulisano vašim zakonom.To možda kod vas