ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,125
Muha daj slikaj te tapete malo s dalnjeg. Bas mi se svidjaju
Pa kaj su krenuli poticaji, a meni nije nitko javil?View attachment 66729 View attachment 66730 View attachment 66731
došlo vrijeme da se malo pre****** ovaj obnovim...
sjeo na bus, zapičio za njemačku i kupio si auto...
2020 320d sport ( 2.0 biturbo ) 140kw + neka struja, -morao je bit ručni mjenjač....
ja vrlo happy
Žena to vozi 29 od 30 dana u mjesecu i njezin striktni zahtjev je da bude šalter...Mnogo lijepo, sviđa mi se👍 osim mjenjača...
ja sam siroče koje je od kuće prošlo za snahu pod tuđi krov u grad i nemam 1m2 poljoprivredne zemlje...Pa kaj su krenuli poticaji, a meni nije nitko javil?
Samo za ulazak ti je trebalo 1satŽena to vozi 29 od 30 dana u mjesecu i njezin striktni zahtjev je da bude šalter...
ja sam siroče koje je od kuće prošlo za snahu pod tuđi krov u grad i nemam 1m2 poljoprivredne zemlje...
prvi ozbiljniji put. 1250km u 1 danu. Karlovac - Njemačka -70km sjevernoistočno od minkena i nazad.
4 osobe u autu, prtljaga - Slovenija u prosjeku 140-150kmh, austrija po ograničenju, njemačka gas do poda di je bilo moguće + nešto taranjakanja po gradu i stajanja u koloni...
Super zadovoljan
View attachment 66732
našlo se i 1h za pivu u minkenu
View attachment 66733
Jednom prilikom prijatelj si dovezao iz njemačke Audi a6 v10. Kaže malo troši čudo jedno, 5-6l samo. Mogu probati kažem ja? Naravno. I stvarno je trošio 5-6l. Al na 30km. Ako stisneš gas do daske nema Potrosnje ispod 10l. Osim na električnom autu. Ali one doseg pada na 1/3 ili manjeprosjek ti sve govori..statistika ..haha ..prosječna brzina
Sve stoji, iako ne razumijem to, od puno ljudi čujem tu neku uzdržanost od automatika, "ja to ne znam voziti", ne kužim...Žena to vozi 29 od 30 dana u mjesecu i njezin striktni zahtjev je da bude šalter...