• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ne treba zanemariti činjenicu da kod nekih boljih auta kilmetar sat kod te brzine zna pokazivati i 20 km/h pa čak i više od stvarne brzine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Moj Jugodente, ovaj, nikad prežaljeni je u trečoj mogel 140 navleči.
Istina Bog da nakon 120 je bil opasan po život, ali bilo je mnogo godina manje u guzici.... Danas me zove balavec da idem s njima na Grobnik, a ja sam radije ostal doma pečku kuriti...

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Sa Fićom sam svaki radni dan nekih pet - šest godina šibao na relaciji Pazin - Poreč i nazad 120km /sat ali samo od Baderne do Poreča, jer dionica do Baderne je bio asfal još od zadnjeg posijeta Tita Tinjanu. A da ne pričam koliko je rastezao preko vikenda...😖

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Sa Fićom sam svaki radni dan nekih pet - šest godina šibao na relaciji Pazin - Poreč i nazad 120km /sat ali samo od Baderne do Poreča, jer dionica do Baderne je bio asfal još od zadnjeg posijeta Tita Tinjanu. A da ne pričam koliko je rastezao preko vikenda...😖
E da, baš smo nema dugo komentirali kak je Tito (mada nije valjalo) napravil mnoge stare ceste na koje danas nismo u stanju ni crtu obnoviti....

@MUHA,
možda je zadnja riječ trebala biti maziti, i to je stvarni razlog ostanka doma. :unsure:
Imaš ti prav, dosta je za danas mudrovanja. Idem ja sad sebe i svoju pčelicu u bazen ubaciti pa se probati po ko zna koji put osramotiti.

Lako moguće da mu je autocorrect to ispravio na "pečku".
Nema šamse, ne koristim, a i probaj napisati ***** da vidimo jel budu iksevi ili....

Najnoviji postovi

Na vrh