• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,625
Ne treba zanemariti činjenicu da kod nekih boljih auta kilmetar sat kod te brzine zna pokazivati i 20 km/h pa čak i više od stvarne brzine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Moj Jugodente, ovaj, nikad prežaljeni je u trečoj mogel 140 navleči.
Istina Bog da nakon 120 je bil opasan po život, ali bilo je mnogo godina manje u guzici.... Danas me zove balavec da idem s njima na Grobnik, a ja sam radije ostal doma pečku kuriti...

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,768
Sa Fićom sam svaki radni dan nekih pet - šest godina šibao na relaciji Pazin - Poreč i nazad 120km /sat ali samo od Baderne do Poreča, jer dionica do Baderne je bio asfal još od zadnjeg posijeta Tita Tinjanu. A da ne pričam koliko je rastezao preko vikenda...😖

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Sa Fićom sam svaki radni dan nekih pet - šest godina šibao na relaciji Pazin - Poreč i nazad 120km /sat ali samo od Baderne do Poreča, jer dionica do Baderne je bio asfal još od zadnjeg posijeta Tita Tinjanu. A da ne pričam koliko je rastezao preko vikenda...😖
E da, baš smo nema dugo komentirali kak je Tito (mada nije valjalo) napravil mnoge stare ceste na koje danas nismo u stanju ni crtu obnoviti....

@MUHA,
možda je zadnja riječ trebala biti maziti, i to je stvarni razlog ostanka doma. :unsure:
Imaš ti prav, dosta je za danas mudrovanja. Idem ja sad sebe i svoju pčelicu u bazen ubaciti pa se probati po ko zna koji put osramotiti.

Lako moguće da mu je autocorrect to ispravio na "pečku".
Nema šamse, ne koristim, a i probaj napisati ***** da vidimo jel budu iksevi ili....

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
248
Sad sam išel pogledati ove svoje šklopocije ( Focus i vitara ) i fakat imaju plastične nosače papučice kuplunga. Nisam uopće obračal pažnju na to. Možda je i radilica plastična :unsure:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,433
Nije, radilica je od topljenih konzervi, made in Pakistan 🤭😂

Neki dan dođe čiča da nešto odradimo zbog pada na tehničkom, kaže nešto mu je rekao za gume isto, al' ne zna ovaj šta on hoće, pa bio je u jednom razvikanom servisu da mu izrotiraju gume, zimske su na autu, stvarno ne zna šta ovaj hoće, mada odkad su mu staviki zimske, kao da po kiši pleše auto, pogotovo na barama...

Ta da!!
IMG_20241123_173936_edit_220897711513687.jpg

Sve četiri kontra okrenute 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Najnoviji postovi

Na vrh