ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,137
Dovoljno je kupiti zakivnu maticu pa ju napresati sa kljucem.
Daj koji malo dulji video😉A evo i jedan kratki video
Tak nekak, onaj tvornički se nije dole spuštal, a ručni rad je tu moral dva puta proči jer prvi put nije niko snimal, svi su bili spremni da budu gurali pošto dole još niko tu noč nije bilMislis jel bolje tvornicko vozilo ili rucni rad...😁
Ne, sinoč do 8 navečer smo ga dizali i na zimulje stavljali jer s ljetnima se nebi izboril ni sa šperom.Ne fali mu visine za snijeg?
Nikad, ko normalan bi to platil, samo posel, a gde je uloženo u dijelove.Kad će taj B4 na prodaju?
Prvo auto kojeg sam vozio, ćaćin doduše. Onda sam sanjao da ću nakon njega uzeti RS2.
Kod nas ih je još samo par na cesti u općini. Za svog ne znam hoće li više na tehnički, pogotovo jer mi se poštar pred kućom s motorom zabio u njega. Cijenom (kao polovni iz DE) su bili u rangu Golfa trice ali po meni su bili bolji.
Kad su tek dolazili u nas, kao 5-6 godišnjaci tamo oko 2000-te, 1.9tdi sa 90ks su trošili oko 4 ipol litre. Danas, 25 godina poslije, uz sav napredak, novi auti ne mogu prismrdit toj potrošnji.
Nadam se da su zadovoljni brojkama koje su postigli nametom DPF-ova ali isto sumnjam da se tu išlo u dobrom smjeru.
Kako ne? Evo mog EURO 5 s DPF-om s tim da imam jako tešku nogu. Ovih 6.1 litru je zato što sam jednu dionicu autoceste peglao preko 200 km/h, ostatak je donekle normalna vožnja malo preko ograničenja.Kad su tek dolazili u nas, kao 5-6 godišnjaci tamo oko 2000-te, 1.9tdi sa 90ks su trošili oko 4 ipol litre. Danas, 25 godina poslije, uz sav napredak, novi auti ne mogu prismrdit toj potrošnji.
Nadam se da su zadovoljni brojkama koje su postigli nametom DPF-ova ali isto sumnjam da se tu išlo u dobrom smjeru.