• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
Da je moj ja bi zavaril, kak sam i karter....
Nekom drugom bi složil kak sam napisal mada sam i sam predložil zakivnu maticu znam da to tam nebi šljakalo jer ta zakovica se za čas rasklima zbog otvaranja i zatvaranja vrata.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,092
Pokušati ću odsarafiti i još jednom probati kad popravim šaraf, ali sve mi se čini da ide prema co2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,035
Uz popravak navoja s nareznicom, samo dodati 2 šajbice sa širokim mesom, špreng šajbu, novu maticu i zašaraviti i gotov popravak.
Ovo je posuđena slika s Interneta slična mojem "opisu".

12.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,092
Ne smijem više reći da nema koristi od penzionera.

@plus

Nareznicom riješio navoj da ulazi u maticu do kraja čim ga krivo pogledaš.

Maticu zalemio za žicu, progurao I namjestio, ljepilo za vijke i zasarafio.

Valjda će držati sad. Nema u Našicama za kupiti matica sa šeširom tako da je obična..

1000018887.jpg 1000018886.jpg 1000018885.jpg 1000018884.jpg

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,137
Dočekali smo snijeg pa smo probali na Sljemenu da vidimo jel bolje ono ili ovo stolječe u auto industriji.
za oba, ostvarili su svoj cilj.

Mislis jel bolje tvornicko vozilo ili rucni rad...😁

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
643
Kad će taj B4 na prodaju? :)

Prvo auto kojeg sam vozio, ćaćin doduše. Onda sam sanjao da ću nakon njega uzeti RS2.

Kod nas ih je još samo par na cesti u općini. Za svog ne znam hoće li više na tehnički, pogotovo jer mi se poštar pred kućom s motorom zabio u njega. Cijenom (kao polovni iz DE) su bili u rangu Golfa trice ali po meni su bili bolji.
Kad su tek dolazili u nas, kao 5-6 godišnjaci tamo oko 2000-te, 1.9tdi sa 90ks su trošili oko 4 ipol litre. Danas, 25 godina poslije, uz sav napredak, novi auti ne mogu prismrdit toj potrošnji.
Nadam se da su zadovoljni brojkama koje su postigli nametom DPF-ova ali isto sumnjam da se tu išlo u dobrom smjeru.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
Mislis jel bolje tvornicko vozilo ili rucni rad...😁
Tak nekak, onaj tvornički se nije dole spuštal, a ručni rad je tu moral dva puta proči jer prvi put nije niko snimal, svi su bili spremni da budu gurali pošto dole još niko tu noč nije bil ;)

Ne fali mu visine za snijeg?
Ne, sinoč do 8 navečer smo ga dizali i na zimulje stavljali jer s ljetnima se nebi izboril ni sa šperom.
Ali, sa videa se lepo vidi da nema dima na auspuh, a turbina stenje što znači da ima mjesta za napredak...

Kad će taj B4 na prodaju? :)

Prvo auto kojeg sam vozio, ćaćin doduše. Onda sam sanjao da ću nakon njega uzeti RS2.

Kod nas ih je još samo par na cesti u općini. Za svog ne znam hoće li više na tehnički, pogotovo jer mi se poštar pred kućom s motorom zabio u njega. Cijenom (kao polovni iz DE) su bili u rangu Golfa trice ali po meni su bili bolji.
Kad su tek dolazili u nas, kao 5-6 godišnjaci tamo oko 2000-te, 1.9tdi sa 90ks su trošili oko 4 ipol litre. Danas, 25 godina poslije, uz sav napredak, novi auti ne mogu prismrdit toj potrošnji.
Nadam se da su zadovoljni brojkama koje su postigli nametom DPF-ova ali isto sumnjam da se tu išlo u dobrom smjeru.
Nikad, ko normalan bi to platil, samo posel, a gde je uloženo u dijelove.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
945
Kako ne? Evo mog EURO 5 s DPF-om s tim da imam jako tešku nogu. Ovih 6.1 litru je zato što sam jednu dionicu autoceste peglao preko 200 km/h, ostatak je donekle normalna vožnja malo preko ograničenja.

Screenshot_20241224_210948_com.zonewalker.acar.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh