• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,468
U postupku sam nabave ljetnih guma dim. 195/55-16 za Opel Corsu, marka nije bitna (osim kineskih) do nekih 100 oira max., u potezu Karlovac-ZG-Slo. Do sada sam imao gore Uniroyal Rainsport 3. Ako netko ima kakav prijedlog da mi napiše.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,304
I ja trebam tu dimenziju za b maxa. Isto su bile uniroyal rainsport 3 dvije i 5 dvije. Čak bi najrađe isti brend,meni su se odlično pokazale. Posebno dobar gripnna mokroj cesti

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,912
bez brige, nije ni kia nešto drugačija...ja na sportage imam 215/70/16 i jako mali izbor guma...

Najnoviji postovi

Na vrh