- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,889
Pa idem na manje.. Prvo sam složil IHC 6 cilindara. Ve slažem kocku z 4 cilindra pa kamer z 2 🤣🤣
I ford 🤭Opel uvijek ima neke zanimljive dimenzije guma
PA baš i ne, foki ima standard dimenzijeI ford 🤭
Ja na b maxu imam upisanePA baš i ne, foki ima standard dimenzije
Nisi vidio novije Rerne ili Toyote, 175/60/18 i slično...Opel uvijek ima neke zanimljive dimenzije guma
43 e u N.Marofu...Rekel mi je 70 eura atest i
Mora ti sa felge upisati dimenzije i provjeriti sa pripadajućom gumom da se ne naruši fi kotača. Ja sam pred Božić na Subaruu atestiral zimski set 17. ( Ima 18 ljetni ). Bitna je samo matematika dimenzija, imaju program koji izračuna dal paše il ne....ne znači da bu prošlo
To možeš i ovde sam ili na nekoj sličnoj stranici.Bitna je samo matematika dimenzija, imaju program koji izračuna dal paše il ne....
I ništ drugo ne paše od 16 cola,a da ne poremetiš opsegTo možeš i ovde sam ili na nekoj sličnoj stranici.
Ja za Opela nisam ništa plaćao,došao sam na tehnički sa onom knjigom od auta gdje pišu podatci koji motori se ugrađuju u Corsu E i za svaki tip motora koje su dimenzije guma koje se tvornički ugrađuju. Samo mi je upisao i to je bilo to. Samo mi je to upisao besplatno jer sam išao na tehnički, inače se plaćalo tada 200 kuna.Ja sam pital na tehničkom da upišem 205 55 16. Rekel mi je 70 eura atest i ne znači da bu prošlo