• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,471
U postupku sam nabave ljetnih guma dim. 195/55-16 za Opel Corsu, marka nije bitna (osim kineskih) do nekih 100 oira max., u potezu Karlovac-ZG-Slo. Do sada sam imao gore Uniroyal Rainsport 3. Ako netko ima kakav prijedlog da mi napiše.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,308
I ja trebam tu dimenziju za b maxa. Isto su bile uniroyal rainsport 3 dvije i 5 dvije. Čak bi najrađe isti brend,meni su se odlično pokazale. Posebno dobar gripnna mokroj cesti

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,308
Ja sam pital na tehničkom da upišem 205 55 16. Rekel mi je 70 eura atest i ne znači da bu prošlo

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,224
Rekel mi je 70 eura atest i
43 e u N.Marofu...
ne znači da bu prošlo
Mora ti sa felge upisati dimenzije i provjeriti sa pripadajućom gumom da se ne naruši fi kotača. Ja sam pred Božić na Subaruu atestiral zimski set 17. ( Ima 18 ljetni ). Bitna je samo matematika dimenzija, imaju program koji izračuna dal paše il ne....

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,566
Ja sam imao na seat ibizi 195 55R15. Mislim najskuplja guma na svijetu. Užas koliko je to skuplja guma bila od npr 195 65RR15. Mislim da je išla x2.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,764
Oko 50 smo i mi platili prije Božiča jer je moj mudrac rekel da nebu kupoval druge felge a one kaj su bile gore su bile malko preširoke, a nije ih bilo više kam tokariti pa su gume zapinjale u blatobrane, a mogel je to odmah napraviti kad je rađen veliki atest svih prerada koje su napravljene na autu.
Ali mu je falelo soma eura :hahah:
Interesantno je da veliki atest košta malo preko 100 eura, a mali (naprimjer samo felge, neka drugačija signalizacija, kočnice... ) 50.
A u velikom atestu smo atestirali signalizaciju, svjetla, branike, kočnice, motor, mjenjač, pogone, pojaseve, kilometar sat na nulu, podvozje prednje i zadnje, siceve, auspuh, kilažu automobila, varove i možda još kaj kaj sam zaboravil. A sve u tih 100 eura. Onaj bogec se naslikal brojeva i pločica...
Felge i gume kad smo atestirali dulje je trajalo postavljanje tabli nego slikanje i upisivanje podataka.

Bitna je samo matematika dimenzija, imaju program koji izračuna dal paše il ne....
To možeš i ovde sam ili na nekoj sličnoj stranici.

Najnoviji postovi

Na vrh